Witajcie szalone Brzuszki
Ja dziś po nocce urywanej we śnie, bo eMek wrócił koło 2 ze stolicy i zaczął się tulić, a ja jak już się rozbudziłam to mi się gawęda załączyła na maksa. I koniec końców zasnęłam koło 4.
Okazało się , że kupił auto dostawcze do firmy-fiata fiorino no i musiałam od rana tego Florka iść zobaczyć, bo ja tak w ogóle to wielki fan motoryzacji jestem. Marzy mi się przejechać torem wyścigowym w Poznaniu, ale muszę z tym poczekać, bo miałam zrobić to na wiosnę, ale wiadomo Dzidzia...
A tak poza tym to mam w planach dzisiaj troszku popracować-muszę zawieść Florka do mechanika, żeby obadał czy autko nie jest przypadkiem w "niezdrowym stanie" i jeszcze muszę załatwić kredyt z M do firmy, bo musimy kupić kilka maszyn kosztownych, a trochę nam klienci zalegają ze spłatą należności i musimy poratować się szybkim kredycikiem. Oby się udało. 3majcie kciukasy!
A wieczorkiem, jak to
sonisia stwierdziła-wylahonie się
i idę na spotkanko z koleżankami. A cio
Miłego dnia dla Was i Waszych Brzuszków
pasazerka co do okien to Kobieto nie przeginaj. Ja też miałam taki plan, ale po odkurzaniu domu już mam zadyszkę, a co dopiero po oknach. Moja Mamuś uparła się, że przyjdzie i pomoże mi w porządkach w domu, bo M taki zapracowany ostatnio, że nie wyrabia na zakrętach, a Mami zawsze chętna do pomocy. Tymbardziej teraz-dziś odchodzi na emeryturkę
A że ja spragniona kontaktu z nią bardzo, to sobie razem poogarniamy trochę
I poplotkujemy
julianna 3mam kciukasy za wizytę u dentysty. Ja byłam 2 miesiące przed zajściem w ciążę i miałam leczone jakieś drobne ubytki. Ale teraz też planuje się wybrać na początku stycznia. Bo ja z tych co to aparaty ortodontyczne nosili i świecili w ciemności druciakami, więc muszę szczególnie dbać o moje uzębienie, bo już tyle forsy na to wydałam, że szkoda byłoby teraz zaniedbać ot tak.
augustynka taki Mąż to skarb. Mój dziś też jakiś przytuliński, bo wczoraj cały dzień osobno i dziś się nie może odkleić ode mnie i od brzuszka
sonisia zgadzam się z
afilacja, że może u Ciebie to problemy z pęcherzem. Sama tak miałam z miesiąc temu i myślałam, że to Dzidza tak się ułożyła, a od Gina dowiedziałam się, że mam bakterie w moczu. I dostałam urosept i żuravit i przeszło po 2 tygodniach wsio. Nawet teraz od czasu do czasu wcinam profilaktycznie żuravit i codziennie staram się podjeść trochę żurawin i wypić choć jedną herbatkę żurawinową. Ale ja to z tych, co zapalenie pęcherza mają kilka razy w roku. Zrób sobie na wszelki wypadek padanie moczu i jak Ci wyjdą bakterie, to śmigaj do lekarza. To kosztuje grosze, a może bardzo pomóc. Mi się też Zosia czasem tak ułoży, że ciśnie na pęcherz-to normalne, ale jak tylko zjem coś słodkiego, albo wypije herbatkę z miodem, to się przesunie grzecznie i już daje Mamie spokój.
A z tekstem, że masz ochotę się wylahonić to mnie rozłożyłaś na maksa Kobieto
W takim razie ja się dziś wylahonię na wieczór i mykam na kawkę z koleżankami
andzik no właśnie chyba chodziło Ci o L4 po prostu czy może u Ciebie jest jakoś inaczej z urlopami?