hejka:-)
Lelek
super że widziałaś bijące serduszko i wszystko jest dobrze, to teraz oszczędzaj się i na pewno będzie ok
Słońce
witaj i trzymam kciuki żeby tym razem skończyło się szczęśliwie:-)
Atsonia
witam w gronie kwietniówek:-)
Nuluska
super wieści po wizycie przyniosłaś:-)
dziewczyny jak mnie cycki bolą od tygodnia to normalnie szok :/
mnie właśnie też zaczęły, dotknąć nie można, czuję takie mrowienia jak podczas karmienia jak pokarm napływał
Anussia
ja też podobnie przytyłam i wyglądam jak zebra
mnie czasem brzuch boli ale głównie w pracy, niestety mam pracę stojącą i muszę przenosić pewne rzeczy, staram się oszczędzać na ile to możliwe ale i tak nie zawsze się udaje, tym bardziej że nie chcę nic mówić dopóki nie zobaczę serduszka i nie będę mieć pewności że ciąża się rozwija, czasem biorę nospę jak bardziej boli, zresztą lekarz mi tak mówił
Syneczki
w czasie ciąży chorobowe jest płatne 100%
Kivinko witaj:-)
Dronka
ja dokłądnie się nie znam ale na lipcówkach też dziewczyny pisały że trzeba wrócić do pracy z wychowawczego choćby na jeden dzień żeby iść na l4, popytaj jeszcze dokłądnie w kadrach albo na jakimś forum prawniczym
Magda85
witaj! gratuluję podwójnie;-) nie stresuj się na zapas bo to tylko szkodzi dzieciom! będzie dobrze! w pierwszej ciąży jak byłam w szpitalu to były dziewczyny z krwiakami, dostały leki i krwiak się wchłonął, także głowa do góry a będzie dobrze