reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Wspaniale LilaS- gratuluję synusia, no i męża, bo rzeczywiście stanął na wysokości zadania;-)
Izka- powodzenia w dalszych :tak:pertraktacjach

reklama
fantazjowa a jesteś na l4 czy po prostu siedzisz w domku?? Synka pozazdrościć:tak:

Jestem na L4 - już nie długo, rozmawiałam z mężem i w poniedziałek idę złożyć wymówienie ( mąż załatwił mi pracę,która będzie dla mnie przyjemniejsza niż obecna ) a zacznę dopiero po porodzie :)

Fantazjowa-fajnego masz synka, 4 godziny sam siedzial i ogladal bajki-u mnie takie cos nie przejdzie, o 12 mialabym pol chalupy do wymiany, nie wspominajac ze nauka sprzatania trwa u nas juz kilka miesiecy a efekty srednie.

Wiadomo,że fajny :)
On sobie zejdzie na dół, włączy telewizor, znajdzie bajki i ogląda :p
U nas szybko poszło może dlatego,że Kacper nie lubi jak jego zabawki leżą wszędzie :p

fantazjowa- chyba jeszcze nie miałam okazji więc gratuluję synka w domku i trzech córeczek w brzusiu
biggrin.gif
uważaj kochana na siebie i odpoczywaj ile tylko się da, synek widzę, że mądry i to rozumie
yes2.gif
obyś była z nami tu tak do marca
wink2.gif

Nie miałaś,ale dziękuję :)
Uważam na każdym kroku i odpoczywam bardzo dużo.
Synek rozumie i ostatnio powiedział do mnie " mamusiu nie sprzątaj w kuchni jak tatuś przyjedzie to posprząta,bo Ty masz za duży brzuch " Normalnie tak mi się miło zrobiło :p
Ja mam nadzieję,że wytrzymam chociaż do połowy marca, a najlepiej do początku kwietnia w co wątpię :p

Ostatnia edycja:
Uff, nareszcie Was nadrobiłam. Jeden dzień mnie nie było, a tu tyle czytania:szok:
ewela, sonisia - dziękuję bardzo, wypad się udał, jak zwykle kupę śmiechu było i biurowych plot:) a poza tym pyszne lody, bez owoców, ale za to z porcją sosu czekoladowego:tak:
kasia, Lila - gratuluję udanych wizyt i bobasków:) Lila - gratuluję męża - ja już nie pamiętam kiedy ostatnio kwiaty od mojego dostałam :/
izka - ja miałam ten sam problem ze znieczuleniem u dentysty, chyba mnie 5 godzin trzymało:eek:
ziewaczka - współczuję przeżyć, mam nadzieję, że dzisiaj już jest lepiej i że mąż zrozumiał, że przegiął...
Dobrze, że jutro już weekend, bo ten tydzień był ciężki, jeszcze dzisiaj całodniowe szkolenie... w piątek o 16 niezbyt dobrze się myśli i wymyśla różne głupie scenki do prezentacji. A w przyszłą środę kolejne usg genetyczne. Mam nadzieję, że maleństwo będzie chciało współpracować i się ujawni:-D
Miłego wieczorku wszystkim ;)

Zeberka a mnie się ten wózeczek bardzo podoba:rofl2:Mam dzieci z małą różnicą wieku i wlaśnie taki mam zamiar kupić.Wklejałam z resztą wcześniej link na zakupowym. Z tego co wiem, to Darucha też ten wózek ma upatrzony:tak:

Bardzo fajne te wozeczki, ja lubie takie "cudaki", jak jest duzo opcji do kombnowanie to lepiej :-)
A ja tak z innej beczki-dziewczyny czy robicie jakies cwiczenia, bo ja stwierdzilam ambitnie ze bede tak przynajmniej co drugi dzien krotka gimnastyke sobie robic, znalazlam fajny pilates, cwiczenia na 10 minut, w sam raz na jedna serie codziennie.
10 minute prenatal pilates part 1 - YouTube

reklama
Do góry