Witajcie:-) dziś u nas pobudka o 12
życzę Wam wszystkim takiego słodkiego lenistwa w ten zaczynający się dłuugi weekend:-)
Stokrotta, PorannaKawa- aż mnie ciary przechodzą, jak piszecie o choróbskach:-( mnie nawet najmniejsza infekcja doprowadza do kompletnego rozkładu. trzymajcie się ciepło, no i niech ktoś się Wami cierpliwie zaopiekuje:-)
Porannakawa- tatuś a jak, dumny, neidługo pęknie z tej dumy:-)
Emama- mamy już imiona
iotruś i Franek:-) oczywiście ten Franek to kontynuacja wszechogarniającej wizji tatusia, o tym jak to on będzie grał z nimi w nogę hheeh "Franek, Franek -łowca bramek".
miałam śmieszną sytuację jak byłam w odwiedzinach w pracy, pojechałam tam z koleżanka, która też jest ciężarna. jedna z podopiecznych( babeczka po 60-tce) jak nas zobaczyła to zaczęła gratulowac i mówi, że może któreś z dzieci to będzie dziewczynka,ja na to,że ta moja koleżanka będzie miała córeczkę, na co ta babka" o jak cudownie, wspaniale", a ja na to " a ja będę miec 2 chłopców", a ona na to z taką niewyraźną miną "acha", a po chwili dodała, że " trzeba przyjac to co los daje". uśmiałam się niesamowicie:-)
tak więc mamusie chłopców, przyjmijcie co los daje:-)
sonisia- ja Ci tej dziewczynki ze wszystkich sił życzę, no i pewnie skrycie będę zazdrościc, ale tak pozytywnie:-) p.s.miejsce Waszego nowgeo lokum niesamowite, będzie Wam się tam z pewnością miło mieszkało!:-)
Pasażerka- ten Twój maluch to już taki tatusiowy ( tatusia synek albo córeczka tatusia):-) moi ewidentnie maminsynkowie, pukają,pukają a jak tatuś przykłada rączkę to oni nic:-)
Pauletta- a gdzie ten francuski koncert?możesz zdradzic tajemnice
ostatnio odczuwam ogromna potrzebę odbudowania życia kulturalnego:-) a teraz w lokalach zakaz palenia, więc warunki dla ciężarnych lepsze, można sie gdzieś wybrac:-) bawcie się dobrze:-)