reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Emama- Łaaaaaaaaaaaaaał gratulacje!!!! :-D:-D:-D pokaż zdjecie, jak wygląda siurek w 17 tyg:-D to może ja na swoim się czegoś dopatrzę;-)

Dziekuje...

Zdjecia nie mam:(:( bo sie cos zacielo w maszynie i od wczoraj nie da sie druknac zdjecia;(
Darucha-TEZ CI GRATULUJE 2 SYNOW--Imionka juz sa wybrane??

ide cos zjesc i lece po Core do Przedszkola...za 3 dni ma Urodzinki juz 4....

Witajcie :-)
Dziś już znacznie lepiej jeśli chodzi o nastrój, nie tylko mój, ale i Ninki :tak: Rano tradycyjnie byłyśmy z koleżanką i jej małą w aquaparku, wrócilysmy do domku, najadła się, pobawiła chwilę i poszła spać :-D Mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje to wybierzemy sie na jakiś spacer.
sonisia- na normalne wizyty chodzę do dr Branickiego w Gdańsku, a na te trzy "najważniejsze" usg czyli genetyczne, połówkowe i w 30 tc (jesli dobrze pamietam) do invicty też w Gda do dr Puzio. Polecam jak najbardziej ,ale tanio nie jest 280 zł badanie razem z nagraną płytką.
Darucha- gratulacje! dwóch synów to już poważna sprawa :-)
Emma- również gratulacje! ja dostaje wydruki z normalnej drukarki, bo usg jest podłączone do zwykłego monitora więc tymi zdjęciami również nie będę się chwalić :-D grunt, że wiesz ,że synek, a może następnym razem wszystko zadziała ;-):tak:
reniuszek- to faktycznie masz restrykcyjnego doktorka, ja w sumie jem to na co mam ochotę, bo i tak na niewiele rzeczy mam ochotę więc gdybym jeszcze dokładnie analizowała co jem to pewnie już nic nie pozostało by mi do jedzenia :-D

witajcie! gratuluję pierwszych kopniaczków i udanych wizyt:tak: u mnie zimno,ciemno i wietrznie...chyba zabawie się w niedzwiedzia i zapadnę w zimowy sen:sorry2::-D....iza jak tam liście? ja się wczoraj nagrabiłam a dziś przy tym wietrze wcale nie widać mojej roboty bo znowu pełno liści się nasypało ale na szczęście drzewa już prawie takie łyse jak mój mąż:-D poprawy humoru wam życzę:tak:

Witajcie,
położyłam młodego i nagle słyszę z pokoju "Muuuusia kupa idzie" :-Dszybko poszliśmy na kibelek i teraz już padł. Czekam na M , potem wyskocze na zakupy , bo jutro wszystko pozamykane.
Darucha, emama GRATULUJE!!!
Sonisia mi gin zabronił wszelkich saun , gorących kąpieli , jaccuzi. Co do Usg połówkowego to bylam u prof. Preissa. Wtedy kasował 300 zł z nagraniem na płytke. Ogólnie jest dość oschły , ale fachowy
Iza jak botwinka?:tak:
Kasia jak nastrój? wczoraj coś nie tak się czułaś?

Co do fety to ja jem favitę i tam jest napisane, że z mleka pasteryzowanego. Sushi też jadłam ale wegetariańskie;-)

reklama
Witajcie:-) dziś u nas pobudka o 12:p życzę Wam wszystkim takiego słodkiego lenistwa w ten zaczynający się dłuugi weekend:-)
Stokrotta, PorannaKawa- aż mnie ciary przechodzą, jak piszecie o choróbskach:-( mnie nawet najmniejsza infekcja doprowadza do kompletnego rozkładu. trzymajcie się ciepło, no i niech ktoś się Wami cierpliwie zaopiekuje:-)
Porannakawa- tatuś a jak, dumny, neidługo pęknie z tej dumy:-)
Emama- mamy już imiona:piotruś i Franek:-) oczywiście ten Franek to kontynuacja wszechogarniającej wizji tatusia, o tym jak to on będzie grał z nimi w nogę hheeh "Franek, Franek -łowca bramek".

miałam śmieszną sytuację jak byłam w odwiedzinach w pracy, pojechałam tam z koleżanka, która też jest ciężarna. jedna z podopiecznych( babeczka po 60-tce) jak nas zobaczyła to zaczęła gratulowac i mówi, że może któreś z dzieci to będzie dziewczynka,ja na to,że ta moja koleżanka będzie miała córeczkę, na co ta babka" o jak cudownie, wspaniale", a ja na to " a ja będę miec 2 chłopców", a ona na to z taką niewyraźną miną "acha", a po chwili dodała, że " trzeba przyjac to co los daje". uśmiałam się niesamowicie:-)
tak więc mamusie chłopców, przyjmijcie co los daje:-)
sonisia- ja Ci tej dziewczynki ze wszystkich sił życzę, no i pewnie skrycie będę zazdrościc, ale tak pozytywnie:-) p.s.miejsce Waszego nowgeo lokum niesamowite, będzie Wam się tam z pewnością miło mieszkało!:-)
Pasażerka- ten Twój maluch to już taki tatusiowy ( tatusia synek albo córeczka tatusia):-) moi ewidentnie maminsynkowie, pukają,pukają a jak tatuś przykłada rączkę to oni nic:-)
Pauletta- a gdzie ten francuski koncert?możesz zdradzic tajemnice:p:p ostatnio odczuwam ogromna potrzebę odbudowania życia kulturalnego:-) a teraz w lokalach zakaz palenia, więc warunki dla ciężarnych lepsze, można sie gdzieś wybrac:-) bawcie się dobrze:-)

Do góry