reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Hej dziewczynki ja tylko na chwilke powiedziec ze zyje i was podczytuje ale nie bardzo mam sile i ochote cos pisac. Od kilku dni boli mnie brzuszek bylam u lekarza ale powiedzial ze do poki nie ma krwawienia to on mi nic poradzic nie moze:-(nie moge sie doczekac wizyty u polskiego lekarza ale to dopiero 19.11 ahhh
Wydaje mi sie tez ze wreszcie dzidzius do mnie zapukal wczoraj poczulam takie mizianie jakby sie cos slizgalo w srodku ponizej pepka ale nie wiem czy to to bo bylo naprawde wyrazne a wszscy mowia ze to jak motylek delikatnie jest na poczatku co o tym myslicie?
Ah zapomnialam sie jeszcze pozalic ze wczoraj o maly wlos gosciu by we mnie nie wjechal wymusil pierwszenstwo ale jakos w ostatniej chwili udalo mi sie dziewczyny jak sobie pomyslalam ze dzidzi cos moglo sie stac to sie zatrzymalam i zaczelam ryczec i tak mi jakos zostalo bo od wczoraj mam kiepski humor i ciagle wyc mi sie chce:-(
Przepraszam ze tak nasmecilam ale komus sie wygadac musialam :sorry2:
Zycze wam wszystkim dobrej nocki...

reklama
andzik utulanka kochanie :*brzuszek moze Cie pobolewac ze wzgledu na stres , emocje - dochodzi wtedy do skurczow macicy. Wycisz sie, pomedytuj, zajmij sie czyms, zeby oderwac sie od zlych mysli- pomoze :))) a jak nie do polez w lozeczku poogladaj ulubione seriale, pozajadaj cos dobrego : ) powodzenia : *

dziewczyny kochane ja tylko na słówko :*

humorek taki sobie, plecki bola jak ale stanę ale glowa przeszła, dzisiaj dzien na pełnych obrotach ale jutro większy lajcik- wieczorkiem idziemy z moimi rodzicami i eMkiem na basen z sauna sie zrelaksować :)
a na bolace plecy mam kupic piłkę i na niej kolysac bioderkami zeby rozluznic mięśnie kręgosłupa w dolnym odcinku - zobaczymy czy cos da.

a ja sie przeprowadzam na wieś teoretycznie, a w praktyce to 15 min od samego centrum Gdyni, ale to mała dzielnica w środku miasta :) ale z prawie wszystkich okien bede miała widok na kawałek lasu (moze jakas sarenka tez do nas zawita????) a 3
działki z 4 są jeszcze nie wykupione, wiec mam nadzieje nacieszyć sie pięknymi widokami i spokojem.
fajnie ze dookoła domu mamy ogródki i jedna cześć jest wspólna i na niej rodzice wybudują mini plac zabaw dla dzieci, wiec maluszek bedzie miał świeże powietrze pod domem :)

nie moge doczekać sie końca wykonczeniowki - bleee. nigdy widcej przeprowadzek i remontów :p

gratuluje udanych wizytek i kciukasy zacisniete za jutrzejsze..!!!!!! :* &&&&

a co do ruchów to chyba cisza, albo ja nie umiem rozróżnić kloc i ciagniec, bo to nie jest jakies przyjemne tylko jakby cos krótko lekko bolało w środku, musze pogadać z moim ginem bo jak cały czas mam czuć ten brzuchol to ja dziękuje bo dzidzie przegapie ;)
.. a nospa nie działa.

pasażerka witaj :)

agata Ninke tez dopadly jesienne zmiany nastroju :p
a do jakiego gina chodzisz i gdzie??

do reszty dziewczyn z 3miasta - gdzie mozna zrobic tanie badanie USG 3/4d ? bo jak sie nie dowiem płci za tydzien to chce isc po tygodniu gdzies a moj ginek bedzie sie ze mnie śmiał ;)

resztę z Was kochane nadrobie pozniej, buziolki i miłego jutrzejszego dnia..!

witajcie:-) ja już powróciłam z gd:-) siedzę teraz i nadrabiam zaległości na bb, a tu dosłownie wszystko, poczynając od mandarynek, urodzinek, leków,przeprowadzek, samopoczuciu, kończąc na stomatologu- niczego nie przegapicie:p:p:p poddałam się i nie będę odp indywidualnie, postaram się wbic w tematy od jutra:)

chciałabym ogłosic wszem i wobec, iż mamy na forum nie lada talent, otóż PORANNEJkawie udało się po raz kolejny przepowiedziec płec dzieciaczków, będę miała 2 chłopców:-):-) dzięki PorannaKawa:-)
u mnie: wizyta u gina zaliczona, stomatolog też, tylko zakupy się nie udały, bo mega szybko się męczę. no cóz będę chodziła w tym co mam, albo zaufam sprzedaży inetrnetowej.
moi chłopcy mają się dobrze- pukają kiedy im się chce, nie ma na to żadnej reguły, wczoraj prawie nic, a dziś kopniak za kopniakiem- to pewnie podróż PKP tak nimi wstrząsnęła:-)

pozdrawiam Wszystkie Kwietniówki:-) buziole

witam

ja się ostatnio jakoś nie mam nastroju zbytnio udzielać, wszystko mnie denerwuje ciągle się wyżywam na mężu, on zamiast jakoś próbowac mi poprawić humor to wręcz przeciwnie się zachowuje... wszystko jest do bani i tyle

pozdrawiam cieplutko:*

dziewczyny kochane ja tylko na słówko :*

humorek taki sobie, plecki bola jak ale stanę ale glowa przeszła, dzisiaj dzien na pełnych obrotach ale jutro większy lajcik- wieczorkiem idziemy z moimi rodzicami i eMkiem na basen z sauna sie zrelaksować :)
a na bolace plecy mam kupic piłkę i na niej kolysac bioderkami zeby rozluznic mięśnie kręgosłupa w dolnym odcinku - zobaczymy czy cos da.

a ja sie przeprowadzam na wieś teoretycznie, a w praktyce to 15 min od samego centrum Gdyni, ale to mała dzielnica w środku miasta :) ale z prawie wszystkich okien bede miała widok na kawałek lasu (moze jakas sarenka tez do nas zawita????) a 3
działki z 4 są jeszcze nie wykupione, wiec mam nadzieje nacieszyć sie pięknymi widokami i spokojem.
fajnie ze dookoła domu mamy ogródki i jedna cześć jest wspólna i na niej rodzice wybudują mini plac zabaw dla dzieci, wiec maluszek bedzie miał świeże powietrze pod domem :)

nie moge doczekać sie końca wykonczeniowki - bleee. nigdy widcej przeprowadzek i remontów :p

gratuluje udanych wizytek i kciukasy zacisniete za jutrzejsze..!!!!!! :* &&&&

a co do ruchów to chyba cisza, albo ja nie umiem rozróżnić kloc i ciagniec, bo to nie jest jakies przyjemne tylko jakby cos krótko lekko bolało w środku, musze pogadać z moim ginem bo jak cały czas mam czuć ten brzuchol to ja dziękuje bo dzidzie przegapie ;)
.. a nospa nie działa.

pasażerka witaj :)

agata Ninke tez dopadly jesienne zmiany nastroju :p
a do jakiego gina chodzisz i gdzie??

do reszty dziewczyn z 3miasta - gdzie mozna zrobic tanie badanie USG 3/4d ? bo jak sie nie dowiem płci za tydzien to chce isc po tygodniu gdzies a moj ginek bedzie sie ze mnie śmiał ;)

resztę z Was kochane nadrobie pozniej, buziolki i miłego jutrzejszego dnia..!

Sonisia a gdzie tak blisko centrum jest taki raj? :)
a co do USG 3d ja osobiście polecam evi-med na wzgórzu i doktora Zabula - ceny przystępne aparatura jedna z lepszych w trojmieście i przesympatyczny pan Dr.

Hej dziewczynki:)
Na szczęście u mnie już lepiej:tak: żołądek już nie boli i jest ok:-)
Nadrobiłam was ale mam kiepską pamięć, dzisiaj i tak dzień w biegu pakowanko, zakupy, spacerek z córunią i psem , obiadek trzeba zrobić i posprzątać :szok::szok: tak to jest jak człowiek jeden dzień zaniemoże
Darucha gratuluję dwóch siurków:tak::-)

Witam się troszkę leniwie.
Nie mogłam się dzisiaj zwlec , żeby córkę do szkoły zawiezć, na dodatek gardło mnie zaczęło boleć, do tego kaszel

Sonisia Słyszałam , że sauna raczej jest niewskazana w ciąży, choć opinie są w zasadzie podzielone. Podobno nie wolno przegrzewac organizmu. Nie znam żadnej ciężaróweczki , która chodziłaby do sauny, ale znam babkę, która w siódmym miesiącu postanowiła się opalać nad morzem i skończyło się urodzeniem wczesniaka.:confused:

Robaczek Widzę, że ten miesiąc ciąży jest antymęski nie tylko dla mnie. Mój M tak mnie ostatnio wkurza, że mam czasem ochotę wyjechać gdzieś na kilka dni bez niego.Wiem, że i tak tego nie zrobie, bo są dzieci, ale ta myśl, że zostałby sam z tym wszystkim choć na troche poprawia mi humor.;-)

Darucha Gratuluje chłopców. Super jak bliżnięta są jednej płci, na pewno lepiej w starszym wieku bedą sie dogadywać niż dziewczynka z chłopcem.:tak:

Jak się nie wkurzać, jak mnie chorobsko rozkłada , a mój szanowny małżonek leży i twierdzi, że musi się zdrzemnąć, bo za długo wczoraj telewizję oglądał. :dry:

Witam!

Widze że humory ciążowo jesienne nie dopisują...u mnie na razie dobrze bo jeszcze żyję wczorajszymi dobrymi wiadomościami i juz planuje jakies wyjścia do sklepów :-D

Sonisia, przed saunami zwykle pisze że nie wolno wchodzić będąc w ciąży :no: mi lekarz stanowczo zabronił nawet ciepłych kąpieli w wannie, takie przegrzewanie może sie bardzo źle skończyć.

Andzik współczuje przeżyc z kierowcą, dobrze że nic ci się nie stało, a takie mizianie to pewnie to, ja sie na początku zastanawiałam czy takie takie uczucie w brzuchu juz kiedyś miałam, jeśli nie to najpewniej to maluszek, teraz te moje miziania sa częste i nie mam wątpliwości że to to. I tak jak Darucha pisze dzieci ruszają się kiedy chcą, czasem dużo, czasem długa przerwa - kochana gratuluję chłopców!

reklama
Darucha gratuluje chlapakow!!!:)
Zazdroszcze wiewiorek i barzantow i lisow i kotow nawet.
U mnie z zakupami to jest tak ze jak juz sie dowloke to albo chce mi sie siku albo jestem zmeczona i musze juz wracac do domu i zadna przyjemnosc z takich zakupow. mama mi spodnie ciazowe kupila, poki co to sie w nich topie, chyba jest wiecej miesca na tylek niz na brzuch;)
Dzis zalatwiania spraw CD.
pozdrawiam kochane moje:*

Do góry