reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

witam Was wszystkie!

U mnie niestety dzień zaczął się okropnie. Od rana moja infekcja okolic intymnych dała mi znowu znać o sobie z wielkim hukiem. Zadzwoniłam do gina i kazał smarować clotrimazolem, a jak nic się nie poprawi do jutro to mam przyjechać do niego do szpitala i wtedy zobaczy, co zrobimy. Boże mam nadzieję, że po pierwsze nie będę musiała tam jechać(bo już troszkę mi lepiej), a po drugie, że jak już pojadę to nie zatrzyma mnie na oddziale. Jutro mój Marcin ma imieniny i nie chciałabym zostać w szpitalu. Choć nie wiem, czy zasłużył na cokolwiek, bo od samego rana chodzi obrażony na mnie-pojęcia nie mam o co:no: Denerwuje mnie tym strasznie-co chwile jakieś głupie komentarze i w ogóle stwarza tylko nieprzyjemną atmosferę w domu, nie mówiąc już o tym, że ja sama stresuję się tą jutrzejszą perspektywa szpitala. Ehhh-sorka, ale musiałam się komuś wygadać.

Emama, darucha
- gratuluję synków:tak::tak::tak:

porannakawa, stokrotta uważajcie na siebie i szubko do zdrówka wracajcie

sonisia
uważaj z tą sauną-ja też czytałam, że nie wolno

reklama
kasiagaw bo z tymi facetami...... (no comment) mój mi wczoraj wieczorem takie skecze robił bo mu nie chciałam przełączyć na discovery jak oglądałam na wspólnej :p

Darucha- koncert w Versalce, w Sopocie (French Kiss Tour 3 Pauline Croze/Belle du Berry/Pauline Paris), bilety można nabyć online i jeszcze dzisiaj cena z przedsprzedaży:-) jeżeli któraś z Was lubi francuskie klimaty to szczerze polecam. W sobotę grają też w Warszawie:-D

emama gratki kochana..!! :D
gratuluje tez coraz liczniejszemu gronu mam z "pukajacymi" brzuszkami - musi to byc super uczucie :)

ja znowu na budowie, zmarzlam jak nie wiem co, teraz sedze w aucie z ogrzewaniem na full - cos czuje ze jutro sie rozloze jak nic :(
a na każdym kroku decyzje - a jak światło, a jak przelacznik, a czy na 2/3 czy na 8, a podwieszenie lampy gdzie, czy odcgorncj czy dolnyc szafek grrrrr, nie mam juz cierpliwości, a teraz najwiecej *******. ktos chętny zeby za mnie go zrobic tak zeby mi sie podobało ? :D heeeeh.
pecherz mi zaraz pęknie i umrę z głodu, a mama wciąż nie moze. tej budowy wyjsc - nie wiem czy ona na jakis dopalaczach czy co. widać ze jej to sprawia frajdę, ja sie wypisuje ;)

darucha bierz co los daje :D hehe.. kiedys kobiety tylko takie sie liczyły co synów rodziły, wiec na rękach niech mezus nosi :)

kasiagaw nie martw sie kochana na zapas..! bedzie dobrze :) a mezus moze tez sie przejmuje i w taki neandertalski sposób typowo męski to okazuje.

pauletta baw sie dobrze i ukurtulajniaj na całego..! :D

Emama gratuluje synusia:))))
Moj dzidzius tak sie wierci czasami ze juz nie wiem jak mam sie polozyc, jakis nerwowy chyba jest, no ale ma po kim. Ciesze sie jednak, ze daje znaki zycia, to takie kooochane:)))

właśnie skasował mi się caaaaały mail:wściekła/y:
w takim razie krótko - miłego weekendu, uważajcie na siebie w tą zdradliwą pogodę, ja już spakowana, zaraz po obiedzie wyjeżdżamy, ale będę Was odwiedzać w miarę możliwości:-D
całuski w brzuszki,papa!

Emma gratuluję synusia:):)
murka udanego weekendu kochana:tak:
kasiagaw współczuję dolegliwości, na pewno zaraz Ci przejdzie po tej maści trzymam kciuki:tak:
pauletta baw się dobrze na koncerciku:tak::-)
Ale się dzisiaj napakowałam tych klamotów:szok: a to trzeba będzie jeszcze rozpakować i poukładać:-(

reklama
sonisia - tak to bywa z przeprowadzkami i remontami , tysiąc spraw na głowie, tysiąc wyborów. Ale później jaka radość będzie, jak już będziecie na swoim :-) Powiem Ci, że mnie też to czeka bo w styczniu zaczynamy mega remont u teściów na piętrze, a na wiosnę przeprowadzka! Obawiam się, że może być trochę ciężko, ale damy radę! Kto jak nie my :-)
darucha - gratuluję synków :-)
ilooonka - no zobacz, jednak Ci nasi faceci potrafią czasami zaskoczyć ;-) mój mężyk ostatnio zbzikował trochę, codziennie przed snem całuje brzuszek i pyta jak dzidziuś? :-)
g_agnes - gratuluję pierwszych ruchów maleństwa!
porannakawa - kuruj się bidulko! Zdróweczka życzę! a Tobie kasiagaw - infekcjo a kysz!!!
Emama - gratuluję Wincencika :-)
murka - udanego wyjazdu i spotkania rodzinnego

Wczoraj jakiś taki kiepski nastrój miałam, więc dzisiaj postanowiłam sobie poprawić :-) Kupiłam sobie kurtałkę zimową z miejscem na brzuszek, żeby dzidziolkowi zimno nie było :-D i sukienkę taką sweterkową. Wróciłam do domu, a tu mąż w kucharzenie się bawi i wyczarował pizze z salami :-) Pychaaaaaaaaaaaa
Na deser draże czekoladowe, oczywiście cała paczka a co! Ktoś pisał , że też jest ich fanką :-D
A teraz znowu bym coś pochrupała....

Do góry