reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

darucha - i ja wczoraj zapuściłam sobie "marley & me". Pierwszy raz oglądałam i na koniec tak się powyłam, że masakra jakaś... ale ja tak kocham pieski...więc jakoś nie mogłam się opanować

stokrotta - szkoda, że nie udało się zobaczyć co tam maleństwo ma między nóżkami. Ale zawsze coś - mogłaś sobie Go podejrzeć :-) A to zawsze miły widok :-)

Dziewczyny, a mnie coś dzisiaj naszło na ciacho... i tak kombinowałam co by tu zrobić - i ot takie marchewkowe ciasto wyszło :-D mniam!!!

reklama
witam:) mam zapytanie: jestem w 14 tygodniu i 5 dniu ciąży i wymiar płodu 8 cm? czy wielkość ta jest prawidłowa? z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam wszystkie kwietniówki :-)

Haha darucha ubawił mnie twój luby, jasne okulary, koledzy, jeszcze tylko piwo i czipsy i jest impreza!!!! :)))) no i niezły prowiant: mandarynki, skittles i marwitki :))))
ja dzisiaj sobie zażyczyłam placków ziemniaczanych, niestety, nie skończyło się to dobrze, tak się wściekłam na M :wściekła/y: poszło o metody wychowawcze, on najchętniej by dziecku nigdy nie mówił 'nie' a wg mnie to prosta droga do wychowania pępka świata. W efekcie się poryczałam i odechciało mi się tych jego placków a on wściekły wyszedł z domu, co mnie w***ło jeszcze bardziej, na szczęście ochłonął i wrócił z kwiatami :) gdyby nie to, planowałam szybką eksmisję a im bardziej byłam głodna, tym bardziej mściwe snułam plany :)))) na szczęście chmury przeszły - ufff

Tak czytam i czytam o waszych wyczynach kulinarnych, że może coś upiekę :) kiedyś coś piekłam, bardzo proste rzeczy, np. murzynka - to chyba zawsze wychodzi :)

izka ja tam lubię się czegoś nowego dowiedzieć o foliku czy o bańkach - dzięki :)

agata gratuluje wytrwalosci . u mnie bez problemu . Uczelnia jest pro-mama ;) Kobiety w ciazy maja zapewniona odpowiednia ochrone. Moge isc na urlop macierzynski, ale nie chce :) dzisiaj wlasnie jestem po 12 godzinach zajec .... :) ale przyjemnie - studiuje to co kocham :)

reniuszek, na sopockim swps'ie???? który rok..? ja na sopockim 4 rok ! :D

rekinasia ja ostatnio byłam smutna, i eMek zaskoczył mnie totalnie kupując ogromny bukiet róż .. chyba pierwszy raz w życiu dostałam tak cudowne kwiaty a to jeszcze bez specjalnej okazji.. =,) zakochalam sie w nim na nowo :p

stokrotta szkoda ze nie dowiedzieliscie sie jaka plec, ale ja tak tesknie za widokiem mojego maluszka ze zazdroszcze Ci bardzo ze chociaz sobie na niego popatrzalas jak spi.. :)

agata_89 z jednej strony fajnie, bedziesz miała mezulka w formie.. :D moj ma zrywy na silke i pompki ale znowu zaczęło sie urwanie głowy w pracy i konczy o 19, wiec wieczorami mam zwłoki dla siebie ;)

ja dzisiaj biegalam troche po sali, ale miałam dobry dzien i duzo energii - chyba mi tego brakowało ;)
ale jutro dzien Lenia - moj ulubiony z całego tygodnia.

spokojnej nocy ciężaroweczki i brzuszki..!

reklama
Do góry