martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie
Witaj i rozgość się
Agata kupilsmy Antkowi zestaw z ikei z serii mamut i bardzo sobie chwale. łatwo się go domywa , czysci i młody teraz juz bardzo czesto z niego korzysta. Nie miała problemu zeby sam usiasc do krzesełka , ale moze dlatego , ze jest wysoki-teraz ma 97 cm
Stokrotta naprawde masz bron wysokiegi kalibru w reku;-)mam nadzieje , ze M sie opamieta
Ja na swojego nie moge złego słowa powiedziec.Moja Mama czesto mi wypomina , ze za bardzo "go gonie" i nie doceniam , bo mam skarb w domu
hi hi tak;-)kupiłam torebke i kamizelkeMartolinka-jak tam zakupy, udaly sie?
Witam sie nieśmiało ze wszystkimi kwietniowymi mamusiami. Chciałam Was troszke podczytac najpierw,żeby byc w temacie, ale od razu sie nie da raczej :-). Długo czekałam aby oficjalnie sie przyłaczyc, bo w domu córcia 3 letnia a ja zaczęłam studia i bałam sie ,ze czasu zabraknie ale potrzebuje troche odskoczni a u Was tak sympatycznie sie wydaje
Spróbuje sie połapac na forum jesli mnie przyjmiecie i troche obeznac sie w tematach.
Witaj i rozgość się
potwierdzamSonisia- ano jesteśmy! Ja 25 lat mieszkałam w Gdyni (w tym 20 w centrum) i tak kocham to miasto i tesknie! A Sopot też fajny, ale tylko poza sezonem:-) przesyłam pozytywne fluidy:-)
Agata kupilsmy Antkowi zestaw z ikei z serii mamut i bardzo sobie chwale. łatwo się go domywa , czysci i młody teraz juz bardzo czesto z niego korzysta. Nie miała problemu zeby sam usiasc do krzesełka , ale moze dlatego , ze jest wysoki-teraz ma 97 cm
Stokrotta naprawde masz bron wysokiegi kalibru w reku;-)mam nadzieje , ze M sie opamieta
Ja na swojego nie moge złego słowa powiedziec.Moja Mama czesto mi wypomina , ze za bardzo "go gonie" i nie doceniam , bo mam skarb w domu