Pokłóciliśmy się znowu
Tym razem o pieniądze. Mam wrażenie, że on tylko czekał na moment , żeby się znowu pospinać
Rozumiem gdybyśmy mieli klopoty finansowe, ale z kasą raczej nie jest jakoś krucho. To wyskoczył, że mamy dom remontować, a nie pierdoły kupować. Szukał zwady- to ją znalazł.Ja i tak dysponuje bronią najmocniejszą- do łóżka przez tydzien wstepu miał nie będzie. Wiem, że to cios poniżej pasa, ale jakaś zemsta być musi
Sonisia u mnie sytuacja jest identyczna tzn. M cale życie był nauczony, że teściowa wszystko za niego robiła.Nie miał w domu żadnych obowiązków, nawet swojego pokoju sam nie sprzątał i teraz to wszystko wychodzi. Z moim M jest tak, że dobrowolnie i z własnej inicjatywy nic nie zrobi, jak pomarudzę, albo go opierniczę to dopiero wtedy zaczyna działać. Wiedział dobrze, jaki ma byc układ między nami, bo od początku wyraznie mówiłam, że ja chcę być żoną -partnerką, a nie służącą;-)
agata My mamy zestaw Mamut z Ikei i nie narzekam. Jest ok. , tylko wg mnie jest dla starszych dzieci niż Twoja córeczka. Młodsze nie są w stanie usiąść samodzielnie na krzesełku
Moja córcia też jest jeszcze na nie za mała. Myślę , że to idealne rozwiązanie dla dzieci powyżej 2 roku życia. Co do zestawu, do którego dałaś link, to wygląda fajnie, tylko zwróć uwagę, czy krzesełka nie są zbyt wysokie, bo będziesz miała problem taki jak my z krzesełkami Mamut, za każdym razem jak córeczka będzie chciała usiąść będziesz musiała Ty ją sadzać;-)
ganges nie miałam takiego bólu, ale wiem, że nerki często w ciąży lubią szwankować. Mój gin. na podczas USG kontroluje też jak się mają moje nereczki. Jak Ci nie przejdzie to zadzwoń , albo idż do lekarza.
Afi gratuluję ruchów
Ogłoszonko w sprawie konkursu FIRST BIKE na organizacyjnym- zajrzyjcie;-)