kasiagaw
Fanka BB :)
magda85-gdańsk do łóżeczka szybciutko. Mąż niech Ci zrobi syrop z cebuli i herbatkę z miodem i cytryna. Do tego płukaj gardło wodą ze solą-jest okropna, ale pomaga. Co do telefonu to prowadzę serwis właśnie z komórkami i polecam zanieść gdzieś do nieautoryzowanego serwisu, bo w autoryzowanym i tak nie uwzględnią Ci gwarancji na to. Taki telefonik poleży sobie w specjalnym urządzeniu ultradźwiękowym i będzie jak nowy. Jeśli chodzi o koszt takiej usługi to w granicach 30-50 zł.
Dziewczyny...mam pewien problem. Od wczoraj zwłaszcza wieczorami odczuwam czasem przez chwilkę takie kłucie w jajnikach-raz w jednym, raz w drugim, albo taki ucisk. Nie wiem czy to macica rośnie, czy dzidziuś się rozpycha. Hmm? Co na to powiecie? Żadnych plamień, ani innych oznak nie mam.
Dziewczyny...mam pewien problem. Od wczoraj zwłaszcza wieczorami odczuwam czasem przez chwilkę takie kłucie w jajnikach-raz w jednym, raz w drugim, albo taki ucisk. Nie wiem czy to macica rośnie, czy dzidziuś się rozpycha. Hmm? Co na to powiecie? Żadnych plamień, ani innych oznak nie mam.