reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

murka81 - dzięki za radę :) wszystko fajnie tylko, że ja nie piłam i nie pije kawy..zapach bardzo mi się podoba ale smak...muszę pomysleć, co by mi tu mogło pomoc. A może to poprostu wina okropnej jesiennej pogody i jutro juz bedzie ok...
Maniaa - moje gratulacje :* ja tez juz bym chciała wiedzieć, kto mieszka u mnie w brzuszku...ale musże jeszcze czekac do 10.11.
buziolki

reklama
u mnie dzisiaj dzień bez obiadu. Mąż jeszcze w delegacji więc nie opłaca mi sie gotować tylko dla mnie.
Jutro na jego powrót zrobię zapienkankę chlebową (z czerstwego chleba:) uwielbiamy ją.
Jeśli lubicie dania z mięsem moge wrzucić przepis na przepyszną karkówkę.szybki, prosty i spradzwony przepis.

Strokrotka chodze prywatniedo gina i place 100 zl za wizyte
Mstrzalka tesciowa sie nie przejmuj, moja widziala mnie w ciazy raz i nawet o nic nie spytala, mojego tez nie pyta, w ogole ja nasza dzidzia nie interesuje, jest obrazona na caly swiat, ale to tak od zawsze:p

U nas z sexem bylo tak ze na poczatku moj sie troche bal, ze dzidzi cos zrobi, ale poczytalismy na necie , ze nie ma przeciwskazan i juz sie nie boi z tym za ja ochoty nie mam. Jak jest 2 razy w tyg to juz swieto:p Jakos jak mnie tak wytrzacha to potem mam mdlosci:p czasami troche marudzi, ale mowi, ze jak mam sie zmuszac to to nie ma sensu.
Paznokcie juz mam zrobione, ciezko sie pisze:p ale ladnie beda na slubie wygladac:D

stokrotta a brat mieszka z wami? ziewaczka nie za fajny ten twój lekarz ale jeśli nie chcesz go zmieniać to może chociaż idź na konsultację do innego? afi to jesteśmy dwie góry lodowe:-Dmania gratuluję udanej wizyty:-) martolinka ale się uśmiałam:-D magda85 dawaj telefon na kaloryfer niech wyschnie-mój wykąpał się w gorącej herbacie i po wyschnięcu i działał:-)

Ostatnia edycja:
ilooonka może to rzeczywiście wina pogody i jutro już będzie dobrze:) w razie dużego bólu pozostaje apap
Ziewaczka najfajniejsze są przygotowania tuż przed ślubem, kosmetyczka, fryzjer ach stajemy się nieziemsko piękne:) nie martw się tylko niczym i nie psuj sobie humoru:) to wasz wielki dzień!!!

laski utopiłam dzis telefon w wannie fuck:(
do tego nasza sunia rozwaliła sobie łape na spacerze...mega krwawiła..mieszkamy na 3cim pietrze, więc cała klatke musiałam umyc, bo tak było nachlapane:( biedna

Maaania już coś widać? Ja jutro idę do Ginka więc może też mi coś powie:D:D

Miłego popołudnia wszystkim :-)

Ja to między nóżkami nic nie widziałam ale Pani doktor powiedziała że to raczej dziewczynka na 70%, dodam że dziś się pupka odwróciła :) lekarze z dużym doświadczeniem wiedzą miej więcej co się tam kryje:) ja trafiłam na fajną lekarkę która super dokładnie wszystko tłumaczyła, tydzień temu też byłam na usg ale jakoś miałam wrażenie że lekarz się gdzieś śpieszył i tak wszystko szybko trwało, że do końca nie byłam zadowolona więc postanowiłam iść prywatnie i nie żałuję!!! Uspokoiłam się:) A moja dzidzia ma już 83mm :)
Powodzenia jutro:)

reklama
Do góry