reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Cześć dziewczynki,
super że u was wszystko super:)
Ja miałam gości więc nie miałam czasu usiąść przy kompie i do was pisać:( dużo jest do czytania
U mnie brak dolegliwości czasem boli mnie głowa i jestem senna, a tak to mam nadzieje że wszystko ok usg mam dopiero za 2 tygodnie i już nie mogę się doczekać!!! Dlatego postanowiłam, że dziś zamówię ten detektor tętna płodu żeby się troszkę uspokoić, że wszystko jest ok.
A co do zachcianek to oczywiści jak pojadę na weekend do mamy albo teściowej to wtedy pofolguję sobie z zamówieniami :) bo mi się jakoś szczególnie przy garach na razie nie chce stać ;)

stokrotta no właśnie usilnie myślę i zapewne okaże się w połowie października co z tego wyjdzie ;-)
magda85 ja do tej pory też nie miałam ale już któraś z kolei mamusia coś tam wie do tego w kółko słyszę że ma być dziewczynka. Chłopcy nie chcą słyszeć innej wersji mąż tez woli córkę teściowa szaleje zamawia wnuczkę koleżanki z uczelni już kupiły śliczne różowe sukieneczki a ja mimo wszystko chcę chłopca! W całym tym szale zamówieniowym czuję się przytłoczona i chcę mieć już święty spokój no i syna w brzuszku :-)
Może jestem inna ale chce trzeciego!

mamido zdrówka jeszcze raz!!!! masz gorączkę? czy garło boli?
Magda-boli mnie gardło, śpik mam po kolana i jeszcze do tego ból głowy, ogółem jest fatalnie:no:

Co do grzybów Dziewczynki, to chyba chodzi o to,że one są po prostu ciężkostrawne, no i też chyba trochę o to, żeby nie jeść grzybów nieznanego pochodzenia (tymbardziej jak się człowiek na nich nie zna), bo nie wiem z jakiego innego powodu nie można by ich jeść- w tv często mówią, żeby nie dawać grzybów małym dzieciom, chyba z tych samych powodów.

Ja do cierpliwych niestety nie należę. Choć w sumie test nie był konieczny bo jakoś tak sama z siebie czulam , że to chłopiec.

Syneczki a może to nieśmiałe przeczucie, a nie tylko chęć posiadania kolejnego synka?;-)

Witajcie,
powróciłam
wink2.gif
komputer wysłałam do sanatorium i już powrócił .U na wszystko ok. Dzis pewnie nadrobię i potem napisze wiecej. Obroniłam sie , teraz ma luz blus!!!

Syneczki ja tez wolalabym synka, mimo ze maz ma parcie na corke i wszyscy mowia naokolo ze fajnie gdyby byla parka, ale ja czuje ze to bedzie pipka:-(
czuje sie coraz gorzej, dziewczyny po prostu jestem zalamana, zniechecona ta ciaza bo powinno juz ustepowac a ja nadal cierpie. Moje menu jest tak okrojone a na dodatek nie mam apetytu

Dziewczyny, od razu wam piszę. Maluszek jest zdrowy i przepiękny!!! Widziałam jak sie rusza, widziałam paluszki, nosek, stópki, serduszko. Słyszałam sedruszko... Normalnie banan z twarzy mi nie schodzi. Jestem taka szczęśliwa!!!!! :-D

Tworek- gratulacje, cieszę się razem z Tobą:-)
P. mgr Martolinka-wreszcieeee! bardzo się cieszę, korzystaj z luzu, ale już nas na tak długo nie zostawiaj;-)
Lelek- faktycznie długo cierpisz, biedaczku. Trzymam kciuki, żeby Ci już przeszło.

reklama
Do góry