reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Dlaczego ten test taki drogi :-(
Gdyby nie to że mam do kupienia 2 kurtki zimowe, 2 pary butów zimowych na co pójdzie koło 400 zł nie wspominając o kwocie czesnego za przedszkole i zerówkę no i moją uczelnie za semestr z góry to zdecydowanie fundnęła bym sobie tego testa ale w zaistniałej sytuacji priorytetem są zimowe potrzeby chłopców.
Jeżeli jeszcze jedna z Was pozna płeć nie wytrzymam :-p

vilmaq jedną dłonią uciskasz nad spojeniem łonowym tak by macica się "wybrzuszyła" a drugą dotykasz, czuć baaaaardzo wyraźnie.

Czesc Dziewczyny!
Widze, ze wspaniale wesole wiesci! od razu sie lepiej poczulam bo bylo znow zle:-( zwolnilam sie dzis wczesniej i zaraz sie klade na drzemke. wygladam jak ja to nazywam "skrzywiona";-)
Stokrotta gratuluje chlopczyka w brzuszku
Darucha bardzo sie ciesze, ze wszystko ok z maluchami! i ze poznaliscie juz plec choc jednego:-)
Mstrzalka witaj!!!!

Mamido zycze duzo zdrowka

Dziewczyny ja tez sie zaokraglilam.wlasnie siedze i nie moge zapiac mojej ulubionej bluzy:-(
ale czego sie nie robi dla naszych malych kruszynek kochanych...

wydaje mi sie, ze tez powoli zaczynam czuc jakies ruchy.np. jak mialam zapiete pasy w samochodzie. mysle, ze to moze za wczesnie.ale przeciez pamietam z poprzedniej ciazy to gilgotanie,albo muskanie.tego nie da sie porownac z niczym innym. jestem pewna,ze nie byly to ruchy jelit
ale to narazie zostaje miedzy mna, dzidzia a Wami:-)

Stokrotta gratuluję synka :-) jeżeli testy nie kłamią ;-)

Magda-gdańsk gratuluję męża :-) ja swojego poznałam 12 lat temu i szczerze sama nie pamiętam dokładnej daty. W sumie jaka 14-latka by pomyślała, że z tym chłopakiem weźmie ślub :-D

Póki co to jedyne ruchu jakie czuję w brzuchu to tylko moje jelitka. Mogłabym wziąć je za bąbelka, ale on raczej nie wydawałby dźwięków :baffled:

Ech... właśnie K zadzwonił, że nie wyrobi się do lekarza :-(

Stokrotta- gratuluję syneczka
Tworek- to usg i tak będzie dla Ciebie wspaniałym przeżyciem-a o to żeby pójść na następne sam Cię będzie błagał, zobaczysz...
Mstrzałka- witamy w gronie kwietniówek

Idę zdychać dalej:baffled:

Ostatnia edycja:
Test na płeć faktycznie sporo kosztuje:baffled: Gdzieś czytałam, że w innych krajach jest tańszy, a u nas cena jest wysoko bo to nowość.Dziewczyny , które mieszkają w poza granicami naszej pięknej ojczyzny może będą coś wiedziały w tym temacie;-)

Mstrzałka Witaj:-)

justynaj gratuluje ruchów:-)

Nabyłam na okolicznym bazarku kapustkę kiszoną, mięsko i kiełbasę w sklepie i zmykam bigosik pichcić.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry