reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Martolinka-każdego dnia coś się dzieje!!! A to któraś brzuchatka poczuła ruchy, a to inna była na usg i widziała fikającego bąbla- no po prostu musisz nadrobić nieobecność-nie ma lekko!!!:-D

reklama
Martolinka Gratuluję pani magister.To na pewno zasłużona ocena:tak:Jeszcze raz gratuluję.

Tworek super, że z dzidzią wszystko ok.Widzę, że emocje maksymalnie i wcale Ci się nie dziwię;-)

Lelek Jeszcze trochę kochana. Wytrzymasz, bo czego się nie robi dla widoku pieknego, zdrowitkiego noworodka.;-)

Objadłam się bigosem, że aż wstyd normalnie,a teraz się lenię.:happy:

Robicie smaka laseczki;-) zarządzam zakaz pisania o jedzeniu bo ja od samego czytania tyję i przez was mi ślinka wiecznie cieknie;-)
Martolinka no nareszcie jesteś:-) gratuluję Pani Magister:-) a co do wolnego to bardzo mi przykro ale trzeba jeszcze forum nadrobić;-)
Tworek super że z dzidzią wszystko ok, cieszę się razem z Tobą:-) tylko proszę pisać w odpowiednich wątkach bo będę krzyczeć;-)
Lelek no rzeczywiście strasznie długo się meczysz bidulko,na pewno lada chwila będzie lepiej. Trzymaj się
Idę kąpać młodą i później do was zajrzę

martolinka gratulacje:-) stokrotta bigos? ja też dziś miałam:-D cieszę się że już ci lepiej! robaczku ja ruchy czuję jak leżę na wznak i dotykam podbrzusza na środku-nie martw się w domu się jeszcze ułoży:tak: witam nową kwietniówkę:tak: zmykam spać bo już padam...dobranoc

Kochane kwietniówki :) witajcie z rana ;)
martolinka - no to teraz tylko się byczyć i ciążą cieszyć... Gratulacje!!!!!
Tworek - to jest przeżycie co nie ?! :) miłość od pierwszego wejrzenia do tej małej istotki co by się na rączce zmieściła :) SUPER cieszę sie razem z Tobą!!!! :)
A u mnie słuchajcie szok - ale od dwóch/trzech dni zauważalny przypływ energii (wkońcu) mdłości ustępują, dziura w żołądku chyba się zatkała bo zaczynam czuć sytość :szok: zostały mi tylko wieczorne mdłości jak już w łóżku leże, ale to ogromny postęp że w ciągu dnia mogę funkcjonować jej :)
A jak wasze samopoczucie? też zaczynacie widzieć już poprawę?

Hej kobitki mam pytanko któraś z was pisała o problemach z cera i miała iść do dermatologa, i co po tej wizycie można coś używać na syfki??? bo nie wiem czy wizyta u dermatologa ma jakiś sens, czy nie usłysze proszę przeczekać po ciąży przejdzie, załamana jestem strasznie i unikam lusterka jak ognia:-:)-(
vilmaq super że już Ci lepiej:-) ja już mam poprawę od jakiegoś czasu ale nic nie pisałam żeby nie zapeszyć

reklama
Do góry