reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

uhmm uwielbiam z suszonymi grzybami :). A właśnie jak to z nimi jest w ciąży? można/nie można? bo różne opinie słyszałam (ogólnie o grzybach)

reklama
ja wam powiem, że nie mam raczej zachcianek żywieniowych. Bierze mnie tylko na cytryny i raz zachciało mnie się truskawek. W sumie może i mam jakieś zachcianki, ale nie wiem, że je mam :-)

Powiedzcie mi Dziewczyny, w którym tygodniu lekarz przestaje robić usg dopochwowo i zaczyna przez brzuch?

Stokrotta gratuluję synusia:tak::-) ciekawe czy testy się sprawdzą?? a i smacznego bigosiku:-)
Tworek trzymam kciuki za wizytkę,a co do męża to cóż to są faceci, następnym razem pewnie już pójdzie z Tobą
justynaj gratuluję ruchów:tak::-)

ja miałam w 12 z Damianem juz przez brzuch, jutro mam usg wiec dam ci znac:)
ja tez myslałam, że nie mam zachcianek, ale mam:p dzis np na kawe mrożona z sowy z lodami:p
stokrota, tylko uwazaj z tym bigosem, ja miałam wczoraj i przedwczoraj..bigos zajebiscie dobry:) ale brzuch mi wywaliło i mega wzdęcie.. mój J patrzy i mówi, jezu to wygląda na 6 miesiąć:p

Ojej bigos, bigos z grzybkami mmmmmmmmmmmmmmmmmm kocham :-D teściowa 2 tygodnie temu zrobiła specjalnie dla mnie ale niespodziankę miałam z tym ze nie wiedziałam ze grzyby zakazane :baffled: a ja się tak nieprzyzwoicie objadłam.
Bigos bigosem a u mnie w piekarniku pizza własnej roboty dochodzi, chłopcy krązą jak rekiny koło źródła zapachów a ja sama doczekać się nie mogę.

Justynaj gratuluję ruchów doczytałam dopiero teraz hip hip huuurrraaaaaaaaaaa

stokrotta ale mnie korci ten test kurcze no....

reklama
Znalazłam grzybki suszone w domku:-) wstawilam, ale bez namacznia- mam nadzieję, ze mimo to ugotują się ładnie.

Syneczki przekalkuluj spokojnie, czy jest z czego mogłabys w tym miesiącu zrezygnować na rzecz testu. Może znajdzie się coś takiego.;-) Ja pewniei bym nie robiła tego testu, ale mój gin. ma takie podejście, że przed 20 tygodniem w ogóle o przypuszczeniach co do płci nie chce rozmawiać:confused:

Do góry