reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Progesteron sprzyja utrzymaniu ciąży i niektóre kobiety mają go w normie a inne za mało.Wtedy dochodzi do poronień.
Na tarczycę można zachorować w ciąży ,pomimo,że wcześniej była ok.

No i wlasnie o to chodzi skoo nie mam zadnych badan to skad moge wiedziec czy sa w porzadku? wiem ze z krwi zrobia mi na HIV poziom magnezu i jakies wirusy a co z hormonami?

reklama
ja nawet nie mialam zadnego potwierdzenia czy jestem w ciazy powiedzialam ze test byl pozytywny i pani polozna powiedziala mi gratuluje do zobaczenia na usg w 12tc?!!! usg robilam prywatnie

Andzik niestety tak jest w Anglii :( ja tez tu mieszkam i tez dopiero usg w 12 tyg.. I chyba dopiero w 12 tyg bedziemy miec robione wszystkie badania. I tak masz dobrze, jesli masz dostepnej do polskiej kliniki - u mnie nie ma takiego luksusu :)
Dlatego ja lece jutro do Polski, bo nie znioslabym tego czekania do 12 tyg.. i w poniedzialek bede miec usg :)

Pozdrawiam Was dziewczyny i znikam do srody :) Oczywiscie jak wroce, zdam relacje z mojego wyczekanego usg :)

Dzień dobry dziewczyny, ja tak z samego rana, jeszcze przed pracą:sorry:
Wymioty w pracy mnie wykańczają,ale nie mogę pójść na zwolnienie, gdyż jestem na własnej działalności,a koszty utrzymania itd.......trzeba zapłacić:cool::cool::cool:
jak wracam to nie mam siły już pisać tylko Was kochane czytam:tak::tak:
Wczoraj bardzo się uśmiałam z mojego M,gdyż stwierdził po co ja Was czytam przecież jestem taka stara, a dziewczyny pewnie mają po 20 lat:-D:-D:-D
Ale faceci tak maja,:tak::tak::tak: nigdy nas do końca nie zrozumieją:cool::cool:
Mam jeszcze jeden problem,za nim skończę pisać posta,muszę się ponownie zalogować:eek: czy któraś z Was mi może powiedzieć dlaczego tak jest??????
życzę Wam kochane mamusie miłego dnia,zero jakichkolwiek dolegliwości :-):-):-)

Aniaw23
user-offline.png
-witaj .Współczuję Ci dolegliwości.Ja też mam własną działalność,niestety nie mogę pracować.Stara to ja jestem kochana.
Mam jeszcze jeden problem,za nim skończę pisać posta,muszę się ponownie zalogować
eek.gif
czy któraś z Was mi może powiedzieć dlaczego tak jest??????-niestety ja tak nie mam i nie wiem dlaczego.
Miłego dnia wszystkim.

Witam się z rana w ten pochmurny dzionek niestety.

Agata777 - z tym logowaniem to nie wiem dlaczego, ja nie miałam jeszcze takiej sytuacji.
Aniaw - współczuję tych mdłości i wymiotów. I łączę się z tobą w cierpieniach nudności, wymiotów jak na razie jeszcze nie mam, choć wczoraj próbowałam sobie ulżyć bo już były nie do wytrzymania, niestety nie udało mi się :-(

Żebyśmy humorek miały z rana dobry, to wrzucam zdjęcie lekkiego śniadanka jakiego każdej z Was osobno życzę :-)

śniadanko.jpg

Witam Was piatkowo! Dzisiaj mam wolne to troche poleniu****e.
Agata777 z tym logowaniem to jak sie zalogujesz to powinno gdzies sie pojawic ;zapamietaj haslo; i musisz to zaznaczyc
Kurczaczek sniadanko pyszne

reklama
Do góry