reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Progesteron sprzyja utrzymaniu ciąży i niektóre kobiety mają go w normie a inne za mało.Wtedy dochodzi do poronień.
Na tarczycę można zachorować w ciąży ,pomimo,że wcześniej była ok.

No i wlasnie o to chodzi skoo nie mam zadnych badan to skad moge wiedziec czy sa w porzadku? wiem ze z krwi zrobia mi na HIV poziom magnezu i jakies wirusy a co z hormonami?

reklama
ja nawet nie mialam zadnego potwierdzenia czy jestem w ciazy powiedzialam ze test byl pozytywny i pani polozna powiedziala mi gratuluje do zobaczenia na usg w 12tc?!!! usg robilam prywatnie

Andzik niestety tak jest w Anglii :( ja tez tu mieszkam i tez dopiero usg w 12 tyg.. I chyba dopiero w 12 tyg bedziemy miec robione wszystkie badania. I tak masz dobrze, jesli masz dostepnej do polskiej kliniki - u mnie nie ma takiego luksusu :)
Dlatego ja lece jutro do Polski, bo nie znioslabym tego czekania do 12 tyg.. i w poniedzialek bede miec usg :)

Pozdrawiam Was dziewczyny i znikam do srody :) Oczywiscie jak wroce, zdam relacje z mojego wyczekanego usg :)

Dzień dobry dziewczyny, ja tak z samego rana, jeszcze przed pracą:sorry:
Wymioty w pracy mnie wykańczają,ale nie mogę pójść na zwolnienie, gdyż jestem na własnej działalności,a koszty utrzymania itd.......trzeba zapłacić:cool::cool::cool:
jak wracam to nie mam siły już pisać tylko Was kochane czytam:tak::tak:
Wczoraj bardzo się uśmiałam z mojego M,gdyż stwierdził po co ja Was czytam przecież jestem taka stara, a dziewczyny pewnie mają po 20 lat:-D:-D:-D
Ale faceci tak maja,:tak::tak::tak: nigdy nas do końca nie zrozumieją:cool::cool:
Mam jeszcze jeden problem,za nim skończę pisać posta,muszę się ponownie zalogować:eek: czy któraś z Was mi może powiedzieć dlaczego tak jest??????
życzę Wam kochane mamusie miłego dnia,zero jakichkolwiek dolegliwości :-):-):-)

Aniaw23
user-offline.png
-witaj .Współczuję Ci dolegliwości.Ja też mam własną działalność,niestety nie mogę pracować.Stara to ja jestem kochana.
Mam jeszcze jeden problem,za nim skończę pisać posta,muszę się ponownie zalogować
eek.gif
czy któraś z Was mi może powiedzieć dlaczego tak jest??????-niestety ja tak nie mam i nie wiem dlaczego.
Miłego dnia wszystkim.

Witam się z rana w ten pochmurny dzionek niestety.

Agata777 - z tym logowaniem to nie wiem dlaczego, ja nie miałam jeszcze takiej sytuacji.
Aniaw - współczuję tych mdłości i wymiotów. I łączę się z tobą w cierpieniach nudności, wymiotów jak na razie jeszcze nie mam, choć wczoraj próbowałam sobie ulżyć bo już były nie do wytrzymania, niestety nie udało mi się :-(

Żebyśmy humorek miały z rana dobry, to wrzucam zdjęcie lekkiego śniadanka jakiego każdej z Was osobno życzę :-)

śniadanko.jpg

Witam Was piatkowo! Dzisiaj mam wolne to troche poleniu****e.
Agata777 z tym logowaniem to jak sie zalogujesz to powinno gdzies sie pojawic ;zapamietaj haslo; i musisz to zaznaczyc
Kurczaczek sniadanko pyszne

reklama
Do góry