reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

hehe mi jakos ta mieta pomaga, tak jak i i tic taci i gumy mietowe;)
prawda, każda musi wypróbować na sobie, jednej pomoże to drugiej co innego.
atsonia biedna kumpela..ja m,oj poród wspominam prawie idealnie:) był niezbyt długi a ból nie taki straszny..tylko rodziłam podczas swińskiej grypy i szpital był zamkniety, więc nie mogliśmy być razem:(
idę sie myć. buźka

reklama
Oj żebym ja tym razem miała łatwy i szybki poród. Pierwszy trwał u mnie od 10 rano do 2.15 w nocy. Całe 16 godzin. A w połowie wołałam znieczulenie.I jeszcze skończył się kleszczowo bo maluch utknoł. Ale co prawda do prawda jak dadzą Ci dziecko to cały ból i strach odchodzi w niepamięć. ;-)

Ostatnia edycja:
angelie super ze przycisnelas..! z mojego doświadczenia facet, żebyście zdecydowali sie na jakis dzien tygodnia - my mieliśmy w środę (to była nasza 8 rocznica) i to był najlepszy wybór ! nigdzie nie mieliśmy problemu z terminem, mogliśmy przebierać w lokalach, fotografach i dosłownie wszędzie i na wszystko na dzien dobry mieliśmy ok 20%rabatu.
akurat była to sroda po majowce(kończyła sie chyba we wtorek) wiec rodzinka tylko wziela dodatkowe 2 dni wolnego a wszyscy nam dopisali / z całej polski i nie tylko :)

Augustynka gratuluję !!! ja nie tak dawno przezywalam to samo.. achh, jak miło powspominac!

czytałam Was wszystkie dziwczyny ale oczy mi lecą.. do pozniej! :)

ps- jutro wielki dzien..! pierwsze USG! :):):):)

Dzień dobry.
Dziwne co piszecie o mięcie bo ja będąc w ciąży z Gabrysią codziennie piłam mięte bo miałam taką chęć i żadnych dolegliwości z tego powodu nie miałam. Każdy jest inny.

Witajcie.

potrzebuje Wszej rady
wczoraj wieczorem miałam lekkie brazowawe plamienie - tylko na papierze toaletowym - wkładka czysta ...zaraz sie połozyłam i dzis rano już nic nie było (przynajmniej na razie), czy któras tak miala....jestem po proronieniach i juz panikuje....wizyte u gina mam dopiero w poniedziałek....chyba, że sie jeszcze dzis cos pojawi to pojadę jak najszybciej....

Ja bym już była u gina. A duphaston bierzesz? Ja jak byłam z takim krwawieniem w szpitalu to miałam leżeć plackiem i dostawałam po 2 tab 3razy dziennie.Ale jeśli już poroniłaś wcześniej jedz do lekarza a będziesz spokojniejsza.Może najlepiej najpierw zadzwoń do lekarza i zapytaj .
Moja bratowa tak miała przez pierwsze cztery miesiące a teraz ma córcie. Nie panikuj.

Witam się i ja czwartkowo:-)
karolcia idź kochana lepiej do lekarza w szczególności że już miałaś ciężkie przejścia w ciąży,lekarz cię uspokoi bo na pewno wszystko ok.

Co do porodu do nie wspominam najlepiej 9,5h się męczyłam ale warto było:):):)

reklama
Witajcie,
Karolcia masz przykre doswiadczenia więc lepiej idz do gina. Bierzesz teraz jakieś leki?
Sonisia kciuki za wizyte:tak:
bede dzis dzwonic do gina zeby umówić sie na jutro na wizyte:tak:ze złobka mieli tez przysłac mi , która jestem na liscie a tu cisza wiec musze sie przypomniec.
Co dzis gotujecie? ja mam ochote na danie ze szpinakiem:tak:

Do góry