reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

A ja się przeziębiłam :-(
Trochę mnie to przeraża.
Próbowałam domowych sposobów no i zaraz idę do lekarza po zwolnienie na 2 dni. W pt niestety muszę być w pracy :-(
Miałam też dziś na później umówioną wizytę do endo ale chyba nie dam rady jechać przez całe miasto :-(

reklama
Dzien dobry mamuski ;-)

Syneczki 2 - jestem jestem ! W domu mam laptopa zepsutego i nie moge pisac - przez granie w Simsy :) Tak mi się nagrzał, ze padł. Boże mam nadzieje, ze ta się jakos go naprawic bo mam tam wszystkie zdjecia!!! bym się chyba zachlastała jakby się skasowały ;(((((

Wiec na USG wszystko SUPER ;)))) serduszko ładnie bije ;))) A jak już ładnie fasolka kopała nóżkami :)) Moj maz stwierdział (tak jak przy 1 ciazy) ooo, ze to bedzie syn..piłkarz ;)) Ja na, to, że TAAAA...przy 1 ciazy tez mówiłes, ze widzisz siusiaka :)
I pewnie bedzie może znowu dziewczyna - co mnie cieszy :)
Termin z USG na 8.04, z OM na 06.04!
Za 3 tygodnie musze znowu przyjsc ale już z badaniami. Jezuuuuuuuuuu ile tych badan....nawet HIV ;/.
Bardzo fajny dr.!! Byłam u niego pierwszy raz z polecania! Super!!!
Polecam dziewczynom z Wawki Oferta | dr. Piotr Hadas | ginekolog | Prywatna Praktyka Lekarska

robaczek_25 - co za **** z tego lekarza !!!!! Jesteś w ciazy to masz prawo dostac zwolenienie!!! ***** bym go tam z****ła!! Frajera!!!

A ja wczoraj wieczorem z siostrą robiłam spaghetti carbonara ;) i kurde o 22.00 się napchałam jak nie wiem co!
Mnie to zawsze rano mdli. Wiec jak ide rano do autobusy, zawsze mam jakies cukierka/lizaka..bo tam to bym pawia pusciała w autobusie ;)

Odrazu ogłaszam, ze nie bedzie mnie od piatki 02.09 (od 13.00) do niedzieli 11.09. Wiec pewnie bede miała DUZZZZZZZZZZZZZZOOO do czytania jak wroce ;))

Witam Wszystkie Przyszłe Kwietniowe Mamy:)
Ja również mam termin na kwiecień
wg OM na 17kwietnia(rocznica naszego ślubu:) A z USG na 25 kwietnia
ale widzę, że większość z Was ma młodszą fasolkę niż z OM:)
PozdrawiaM

czesc kwietniowki :)

myself ja juz to przechodzilam.. nie wspominam dobrze!
oruszalysmy temat przeziębienie, wiec mozesz odszukać rady każdej z nas, a w pigułce naprawde polez w lozku, wypić sie, herbatki z miodem cytryna i malinami, mleko z czosnkiem i miodem, syrop homemade z cebuli i ja na katar kupiłam sobie euohorbium do nosa (homeopatyczny bo nie mogłam spac).

ja idę zjesc cos dobrego i niestety do pracy :(

marcelinka ale super ze juz wierzga maluszek! achh :)
mam nadzieje ze ja chociaz uslysze moje malenstwo bo wizytę mam na 1.09 !

czesc kwietniowki :)

myself ja juz to przechodzilam.. nie wspominam dobrze!
oruszalysmy temat przeziębienie, wiec mozesz odszukać rady każdej z nas, a w pigułce naprawde polez w lozku, wypić sie, herbatki z miodem cytryna i malinami, mleko z czosnkiem i miodem, syrop homemade z cebuli i ja na katar kupiłam sobie euohorbium do nosa (homeopatyczny bo nie mogłam spac).

ja idę zjesc cos dobrego i niestety do pracy :(

marcelinka ale super ze juz wierzga maluszek! achh :)
mam nadzieje ze ja chociaz uslysze moje malenstwo bo wizytę mam na 1.09 !

to już jutro!!!!! czekamy na relacje ;)

A witam nową kwietniówke ;)
Duzoooo nas jest!! ;)

Witam nowe kwietniówki :)

Myself współczuję przeziębienia, mam nadzieję że się szybko wykurujesz.

Marcelinka
, gratki tak cudnych widoków na usg :)

Do mojego usg jeszcze tydzień :/ Ale mi się dłuży!

reklama
Witam dziewczynki wczoraj miałam straszny dzień; młoda wstała o świcie a ja miałam od rana mega mdłości, koło 8 koleżanka podrzuciłam mi synka który ma miesiąc do popilnowania.Mimo strasznych mdłości dałam radę, młoda poszła spać a ja gotowałam i sprzątałam, jak zjadła to plac zabaw i tak do wieczorka. Z tego wszystkiego o 22 już dawno spałam, dlatego nie pisałam.
anansie, krucha,g_agnes Witam i gratuluję. Zapraszamy do udzielania się.
robaczek z tego co się orientuję to lekarz gdy nic się nie dzieje nie musi wystawić zwolnienia a nawet nie może. Głupie zasady ale można trafić na lekarzy którzy są w porządku tak jak ten do którego trafiłaś.
marcelina gratuluję serduszka;-)
Co do regulaminu to pewnie że trzeba takowy stworzyć ,może dzięki niemu i naszym moderatorom będzie porządek:):):)
a i mam pytanko może by stworzyć osobny wątek z linkami bez komentarzy co by łatwiej je było później znaleźć??

Do góry