reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

Dzisiaj miałam straszny dzień.Byłam u Gina ale co się naczekałam.Od 8.30 do 13 żeby się zapisać bo przyjmuje tylko 8 osób i trzeba osobiście a później do 15 na wizytę.Opiszę w odpowiednim wątku.
Ale naskrobałyście. Nie nadrobię raczej bo padam na twarz i dziecko mi marudzi

reklama
Gratuluje wszystkim , ktore zobaczyly serduszka i tym, ktore zobaczyly pecherzyki. Ja niestety musze jeszcze troche poczekac. Przepraszam, ze nie odpisuje na bierzaca, ale od 7 do 15 jestem w pracy. Do tego trzeba zrobic jakis obiad. Mam 4 letnia corke, ktora ma bardzo duzo energii i jednym slowem niewyrabiam. Pozdrawiam.
Anussia- wspolczuje czekania u gina.

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie !!! Ja jestem w 6tc ale jeszcze maleństwa nie widziałam bo byłam u gin. w połowie 5tc i nic nie było jeszcze widać. Teraz wizytę mam w piątek (02.09). Jak się dowiedziałam to wzięłam sobie urlop bo jestem po trzech poronieniach właśnie w piątym tygodniu.A szefową mam przyjazną dla przyszłych matek i jak najbardziej zachęca do powiększania rodziny.
Zrobiłam sobie Beta HCG (1300) kilka dni temu i się potwierdziło . Jestem pełna obaw i pełna radości.

zeberka, a no nie moge narzekac na mojego ;-) Duzo ostatnio przeszlismy i bal sie o mnie i opiekowal jak tylko sie dalo ;-) Teraz krzyczy na mnie jak cos robie.

edytka78, witaj :-) nie dziwie Ci sie, ze sie boisz. Oby tym razem wszystko skonczylo sie dobrze :-)

Angelie,, ja mam posciel do prasowania,jak juz prasujesz swoja,to moze i moja bys tak machnela ;-)

Ale mi niedobrze... Jutro mam spotkanie w collegu, nie wiem jak dam rade.

O, miło zobaczyć po weekendzie nasz oficjalny wątek - zaczyna się robić poważnie :-D Nie jestem w stanie wszystkich postów nadgonić, wieć zanudze was troche monologiem.

Nie chciałam za dużo pisać na forum, żeby nie zapeszać. Przesunęłam nawet o 1 tydzien wczesniej wizyte u lekarza i w najbliższą środę będzie juz wszystko wiadomo. Mam nadzieje, że zobacze fasolkę i bijącym serduszkiem. Wtedy kamien spadnie mi z serca i chyba łatwiej będzie mi się zadomowic na forum. Pozdrawiam wszystkie kwietniówki !!!!!!

P.S. Edytka, beta śliczna.. tez na początku ją sprawdzałam. Jak miałam ok 2000 to dopiero był widoczny pęcherzyk, wiec trzymam też za ciebie kciuki! ;-)

Witam wszystkie mamusie !!! Ja jestem w 6tc ale jeszcze maleństwa nie widziałam bo byłam u gin. w połowie 5tc i nic nie było jeszcze widać. Teraz wizytę mam w piątek (02.09). Jak się dowiedziałam to wzięłam sobie urlop bo jestem po trzech poronieniach właśnie w piątym tygodniu.A szefową mam przyjazną dla przyszłych matek i jak najbardziej zachęca do powiększania rodziny.
Zrobiłam sobie Beta HCG (1300) kilka dni temu i się potwierdziło . Jestem pełna obaw i pełna radości.
Witaj :tak:trzymam kciuki:tak:

Nie chciałam za dużo pisać na forum, żeby nie zapeszać. Przesunęłam nawet o 1 tydzien wczesniej wizyte u lekarza i w najbliższą środę będzie juz wszystko wiadomo. Mam nadzieje, że zobacze fasolkę i bijącym serduszkiem. Wtedy kamien spadnie mi z serca i chyba łatwiej będzie mi się zadomowic na forum. Pozdrawiam wszystkie kwietniówki !!!!!!
;-)
Nefretete koniecznie daj znac po wizycie!!!!

To co bierzemy syneczki i Bunny na moderatorów?
I jeszcze mam propozycję . Może na razie nie zakładajmy nowych wątków żebyśmy sie nie rozmieniły na drobne. Z czasem może panie moderatorki połącza te co się dublują żeby było jasno i przejrzyście:tak:

A ja zaraz idę spac. Już ledwo na oczy patrze

auc dziewczyny!

najpierw zakulo mnie na wysokości Leszek, a po chwili cały posladek, jakby cos ucisnelo chwilowo na nerw.

cy to jeden z objawów ?? mialyscie cos podobnego????

Nefre, ale masz cudny avatar :-)

Martolinka, a ty jak sie dzis czujesz? Plamisz jeszcze?

sinisia, ja mialam rwe kulszowa w poprzedniej ciazy - dziecie uciskalo mnie na jakis nerw, wiec moze to to u Ciebie? Ale mam nadzieje, ze nie, bo boli strasznie. Moze tylko tak jednorazowo Cie zakulo :-)

auc dziewczyny!
najpierw zakulo mnie na wysokości Leszek, a po chwili cały posladek, jakby cos ucisnelo chwilowo na nerw.
cy to jeden z objawów ?? mialyscie cos podobnego????
A co to za część ciała 'Leszki'?
Póki co fasoki są za małe, żeby cokolwiek uciskać. Pośladek....hm...Może to korzonki?

Nefre, ale masz cudny avatar :-)
Dzieki, to moja Marychna, jak miała ok 4 miesięce :)

reklama
agata dobrze, że lepiej, a ile ząbków już macie?
masz rację i tak i tak się nosi... Kurczę mój kloc waży 13kg i też przylepa czasem wisi na nogawce, żeby ponosić...
robaczek i co?
anussia ale się nasiedziałaś!!
Edytka trzymam kciuki!!

Myślę, że tworzenie wątków trzeba zostawić szefom i to pod głosowaniem, w ten sposób najlepiej zapanować :tak:

Do góry