reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
piatki sa te best bo nikomu juz nie chce sie pracowac, kazdy mysli tylko o weekendzie...i patrzy na zegarek zeby ta 14.00 wybiła.;-)

Oj tak w piątki to się najbardziej czas dłuży, bo już by człowiek odpoczął a tu minuta za minutą powoli leci :-(. Oj ale niedługo czasu będziemy miały za mało, bo przy brzdącach nie będzie wiadomo w co ręce włożyć :-D

jagoooodka- mam chustę i Ninka lubi w niej przebywać ,ale traktuję ją raczej jako wyjście awaryjne, gdy mała już na prawdę nie chce siedzieć w wózku i nic jej nie jest w stanie zająć, jest faktycznie dużo wygodniej niż na rączkach dla mnie i ręce wolne, ale niestety nie zmienia to faktu, że i tak dość ciężko się ją nosi :-( nie chce zaszkodzić fasolce non stop ją nosząc, ale na szczęscie po drzemce humor już nieco lepszy, a po 17 powinien być G i wtedy pewnie spacerek więc będzie ok ;-)
robaczek- twarda kobietka jesteś na pewno :tak: także głowa do góry i głoś światu dobrą wieść, a nam nie zapomnij dać znać jak bardzo zadowoleni byli :-D

To ja uciekam do domku, miłego popołudnia Życzę wszystkim brzuszkom :-)

robaczek
- będzie dobrze, muszą przyjąć do wiadomości i może jakoś dostosują bardziej do ciebie i fasolki pracę, w sensie, że nie będziesz miała nocek w pracy - chciałam powiedzieć:-)

Syneczki - ja tez startowalam z waga ponizej 50 ale juz jest 50 :) Co prawda przytylam juz na urlopie w Polsce (3-4tc) a teraz po prostu wychodze z zalozenia, ze nie bede sie odchudzac, bo baby nie wyjdzie to na zdrowie :)

Agacina - szybko to usg fajnie :)

Angelie - dzieki za pomysl jesli chodzi o odkurzanie - tez sie wyrecze przyszlym tatusiem :) Natomiast prasowanie tez na mnie czeka i chyba jeszcze troche poczeka...

Ojej dziewczyny czy tez miewacie ataki paniki typu, ze wydaje Wam sie ze nie jestescie w ciazy?? ja tak mam, bo mam malo objawow i chyba trudno mi w to ciagle uwierzyc, ze w koncu mi sie udalo...

Margot1 ja to nie mam szans żeby tak pomyśleć bo mdłości przypominają mi o tym od samego rana do późnego popołudnia :-D

A tatuś niech dba o swoje skarby i bierze się do roboty. Ja tak troszkę wykorzystuje swój stan żeby mój M coś pprobił w domu ;-)
Szkoda,że z prasowaniem się nie da - a tego najbardziej nie lubię robić w domu. A zostały mi same najgorsze rzeczy do wyprasowania - pościelowe i zasłony :wściekła/y:

Margot1, ja nawet testy robilam jeszcze w zeszlym tygodniu ;-) potem przypadkiem przeczytalam, ze nawet po poronieniu wyszlyby pozytywnie :confused2: Ale mam takie mdlosci, ze chyba jednak jestem w ciazy. Moja ciaza bedzie prowadzona teraz inaczej, ale uwierz mi, ze wolalabym by byla standardowo.

A moj chlop stara sie wyreczac mnie we wszystkim ;-)

Musze mu jakos obiadek zrobic. Jeju, a jedzenie to moj najgorszy wrog obecnie. Dzis rozmrazalam lodowke i to byl dopiero wyczyn.

reklama
hehe dołączam się do waszego nie lubienia prasowania:-D cała kupa ciuchów leży a mi się taaaak nie chce:-D:szok: a jak jeszcze potem dojdą maleńkie ubranka do prasowania to już całkiem chyba wymiękne:-D aga cina to ty dobrego chłopa masz jak ci pomaga bo mój to ciągle zajęty:wściekła/y:

Do góry