lazy_butterfly- gratuluję zęba.
Anka_D- trzymam kciuki, żeby szybko udało Wam się znaleźć jakieś fajne lokum
Julianna- super, że byłaś na weselu i Majka dobrze to zniosła, ja jakoś na razie nie mogę się przełamać, ale może to dlatego, że Adaś nie bardzo akceptuje butlę i nie mam serca go zostawić.
aga_cina- my też jeszcze bez zębów.
Karina- gratuluję zębola i postępów żłobkowych.
sonisia- mój Adaś babydream jakoś źle toleruje, szpinak mu nie smakował i była wysypka, po brokułach z ziemniaczkami też, tylko krem z dyni jakoś zjadł, a poza tym są mega gęste i to chyba też nie bardzo mu odpowiada. Chociaż nie próbowałam żadnych deserków, może to będzie mu bardziej podchodzić z tej firmy.
Kasiagaw-dużo zdrowia dla Zosieńki.
Agata89- dużo zdrowia dla Was,fajnie, że Tosia zaczęła ładnie jeść, ja cały czas czekam na ten przełom.
Wczoraj byliśmy z Adasiem na pierwszych zajęciach dla niemowląt na basenie i było bardzo fajnie. Tatuś został do tego zaangażowany, ja patrzyłam na nich przez szybkę. Adaś był bardzo spokojny i widać, że mu się podobało, tylko na końcu wkładał cały czas rączki do buźki, bo zgłodniał. U nas ostatnio brak czasu ciągle coś- fitness, basen,dentysta, sprzątanie, pieczenie, gotowanie, spacery, zakupy, a popołudniami odbieram z przedszkola chrześniaka i mam go do wieczora, a jak wyjeżdża, to akurat kładę Adasia spać, więc cały czas się coś dzieje, ale przynajmniej nie ma czasu na nudę:-) U nas z nockami bez rewelacji, Synek cały czas się budzi co 2-3 godziny, czasami zrobi sobie przerwę 4 godziny, więc z moim wysypianiem jest różnie.