kasiagaw
Fanka BB :)
Hey Kobitki
Weekend jak najbardziej udany, ale niestety wszystko dobre szybko się kończy. Dziś wylądowaliśmy u lekarza i Zosia dołącza do grona zasmarkanych maluchów. Całą noc się dziś męczyliśmy i ostatecznie skończyło się na diagnozie katarku i kaszlu, więc osłuchowo i gardłowo póki co czysto.
Postaram się Was trochę nadrobić, jak tylko Mała mi pośpi jeszcze troszkę...
ewela Durban? Pierwsze słyszę
olka moja Zosia też jak komandos...turla się z brzucha na plecy i odwrotnie...ostatnio ją znalazłam na podłodze, bo zjechała z koca
lazy gratulacje ząbka :*
Z tym mleczkiem to chyba normalne, że ulewa...
anka a chcieliście budować domek? I jaki plan teraz?
Julianna super, że weselicho się udało i że tak ładnie Maja się spisała
Pauletta ja też czytam, ale od soboty dopiero teraz mam chwilę, żeby napisać...także witaj w grupie....
adasza u nas mata też już nudna, ale na kocu za to kica jak szalona...
renia zalajkowałam
aga_cina ja mam ogrodniczki dla Zośki z Lidla i powiem Ci, że jak za taką kasę, to super
Emilia u nas też dziś nocka masakryczna...Mandarynkę???? Szok! Dobrze, że nic nie jest Małemu. A swoją drogą chciałabym słyszeć Waszą rozmowę
Gochson gratki przespanej nocki
darucha zmień tego pediatrę, bo niezły baran z niego...
karina gratki ząbka... No i super sukcesy w żłobku...oby tak dalej
sonisia zazdroszczę Ci takiej pełnej chaty z rodzinką...marzę o czymś takim
Julianna ja na pewno potrzebuję kojca, bo Zosia to wiercipięta i z oka jej już spuścić nie można...
_agata zaraz zalajkuje....
Ufff....zdąrzyłam, ale Mała już się obudziła, więc zmykam...
Weekend jak najbardziej udany, ale niestety wszystko dobre szybko się kończy. Dziś wylądowaliśmy u lekarza i Zosia dołącza do grona zasmarkanych maluchów. Całą noc się dziś męczyliśmy i ostatecznie skończyło się na diagnozie katarku i kaszlu, więc osłuchowo i gardłowo póki co czysto.
Postaram się Was trochę nadrobić, jak tylko Mała mi pośpi jeszcze troszkę...
ewela Durban? Pierwsze słyszę
olka moja Zosia też jak komandos...turla się z brzucha na plecy i odwrotnie...ostatnio ją znalazłam na podłodze, bo zjechała z koca
lazy gratulacje ząbka :*
Z tym mleczkiem to chyba normalne, że ulewa...
anka a chcieliście budować domek? I jaki plan teraz?
Julianna super, że weselicho się udało i że tak ładnie Maja się spisała
Pauletta ja też czytam, ale od soboty dopiero teraz mam chwilę, żeby napisać...także witaj w grupie....
adasza u nas mata też już nudna, ale na kocu za to kica jak szalona...
renia zalajkowałam
aga_cina ja mam ogrodniczki dla Zośki z Lidla i powiem Ci, że jak za taką kasę, to super
Emilia u nas też dziś nocka masakryczna...Mandarynkę???? Szok! Dobrze, że nic nie jest Małemu. A swoją drogą chciałabym słyszeć Waszą rozmowę
Gochson gratki przespanej nocki
darucha zmień tego pediatrę, bo niezły baran z niego...
karina gratki ząbka... No i super sukcesy w żłobku...oby tak dalej
sonisia zazdroszczę Ci takiej pełnej chaty z rodzinką...marzę o czymś takim
Julianna ja na pewno potrzebuję kojca, bo Zosia to wiercipięta i z oka jej już spuścić nie można...
_agata zaraz zalajkuje....
Ufff....zdąrzyłam, ale Mała już się obudziła, więc zmykam...