ej dziewczyny:-) wczoraj odpusciŁam pisanie na bb, ale przeczytac pzreczytałam:-) powiem Wam ,że wcozraj pomimoo tego, że byłam sama z chłopakami, to bardziej odpoczęłam niż dziś. pomimo wolnego dnia mojego męża to nei mogliśmy sie dogadac, cały dzień kłótnie o jakieś pierdoły, nakręcaliśmy się wzajemnei, aż pokłocilismy się na dobre. szkoda tego wspólnego czasu, moglismy go wykorzystac na jakimś miłym wypadzie, a my cały dzień darliśmy koty. dobrze, że zaraz weekend, bedziemy miec okazje do poprawy:-)
aga cina, ewula m, rekinasia- to chyba kwestia osobistych skojarzeń,(bo samo w sobie słowo ''glista" czy "glizda" nie ma jakiegoś pejoratywnego zabarwienia).przyznam, że mi też się źle kojarzy i tak dziwnie mi się czytało o "dziecku- gliździe". chociaż ja sama mówię o moich chłopakach: "moje bambotle" - moja mama była mocno zniesmaczona jak to usłyszała;-)
pasażerka- wow, kubek niekapek - to brzmi dumnie:-) ja nawet nei wpadłam na pomysł, żeby go zaczac stososwac, a Twoje dzieciatko juz z niego pije- super.
ewula m , kasia gaw- wracajcie do pełni zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
myself, rekinasia- życzę udanego wbicia się w rytm pracy pozadomowej:-) kurcze, a ja myślałam, że mi już zostało tak mało czasu do powrotu do pracy( 13 grudnia plus urlop wypoczynkowy za ten rok, i tydz za zeszły) ,a Was już to czeka lada dzień. i widac postawy też różne:-)
zawiszka- my podawaliśmy sam Cebion czyli wit C, ale tylko jako wpsomaganie podczas kataru.my ten cebion dodawaliśmy do mleka i nie było problemu- chociaż moi chłopcy jedzą i wypijają wszystko co im dajemy, więc pewnie z Adasiem będzie trudniej. p.s. ja chyba muszę sie wybrac w Tatry, bo nasze mieszkanie domaga się porządków, a u mnie chęci zerowe
agata89- te pzretwory dla maluszków są wciaagające, wczoraj zrobiłam słoiczki marchewkowe, a jutro chcę porobic owocowe:-)
lazy- gratulacje dla stopożercy-P
julianna- super, że spotkanie nie skończyło się awanturą maluszków:-)
dziewczyny, widzę, że co jedna odp to krótsza ale padam już na twarz, w kazdym badz razie starałam sie:-:-)
dobrej nocy