reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

neferetete uzywalas wielorazowek ?? moze zle byly prane i pozostalosci tzw zlogi tworzyly nieprzyjemny zapach. u nas ewidentnie nic nie smierdzi ....:sorry2:ostatnio jako srodka antybakteryjnego dodaje do wiaderka olejek herbaciany, ale to i tak bez roznicy bo go nawet nie czuc dobrze z tego wiadereczka....ah a nie wspomne o smrodzie jednorazowek....w smietniczku zamykanym szczelnie, czuc je bylo na cale pomieszczenie :baffled: nic nie pomagalo ...

reklama
a kivinko to nie ma o czym gadac marcelinka w stadium zaawansowany jest :-D u nas ogromne problemy ze wszystkim ....powoli mam dosc :zawstydzona/y:maks moze raz na tydzien przejawia jakas chec a reszta to najlepiej lezenie i wogole sie nie ruszanie ........ nie wspomne o probie trakcji gdzie glowa definitywnie nie ma zadnego podporu i checi do trzymania ..... a zostalo nam niewiele czasu

reniuszek uszy do góry! Maksio to dzielny chłopak i po prostu potrzebuje więcej czasu.

kivinko strasznie się cieszę, że u Was wszystko pięknie się układa...gratulacje! A nie mówiłam...

Laski! Ja tak na szybko...potrzebuję rady...zapomniałam wziąć drugiej tabsy w 1 tygodniu drugiego opakowania. I co teraz? Wzięłam dwie naraz, ale w tygodniu przed przytulanki uskutecznialiśmy...i to całkiem często. Myślicie, że może bocian zakręcić się znowu wokół nas? Mam straszną schizę...Doradźcie coś!

Dziewczyny!! Dowiedziałam się że wit.D Devikap to jakich chłam... i zawiera bardzo mało wit.D, poza tym bardzo źle się wchłania :baffled: Jakie wy podajecie swoim dzieciaczkom??? Mój Jaśko potwornie się poci, najbardziej poci mu się główka i stopy! Poza tym zrobiła mu się dziura w potylicy... było płaskie teraz jest wklęsłe :confused: zaczynam podejrzewać że to niedobór wit D...
Na ostatniej wizycie lekarz tylko popatrzał i zapytał czy daje wit.D, jeśli tak to dobrze i tyle... ale ja i tak upieram się że coś jest nie tak... tym bardziej że mały większość czasu spędza na brzuszku, w nocy też śpi na brzuchu więc ta zmiana w kształcie potylicy na pewno nie jest od leżenia na wznak...

adasza my tez devikap i podobnie :( podaje doustnie krople na lyzeczce ...8.08 bede w poradni w opolu i postaram sie wszystkiego dowiedziec o tych kroplach... wczesniej bralismy kapsulki z vitD3 ... :/ :(

Hej Lasencje :))

eMek wyjechal w delegacje do Niemiec na 3 dni, pierwszy raz odkad Szymek sie urodzil bedziemy w domu sami:-( dobrze, ze siostra wpadnie pomoc po pracy mi sie troche poogarniac:tak: dodatkowo dzisiaj wizyta u ginka na kolposkopie...troche sie boje bo w zeszlym roku wykryli CIN II i skonczylo sie zabiegiem...

Rental trzymamy mocnko kciukasy zacisniete:tak::tak:

Renia tak jak Lazy bloga chetnie poczytam wiec jak juz zalozysz to dawaj namiary! A co do szydelkowania to nie zartuje i chetnie zakupie jak juz zaczniesz :DDD maza mi sie takie rekawiczki z jednym palcem na sznurku, jakies sliczne kolorowe:-D

Kivi w koncu Tobie dane jest sie wyspac:-) a z Marcelinki super silna dziewczynka.

Rekinasia ja sie wlasnie zastanawialam gdzie Ty zaginelas:tak: och jak ja bym pojadla porzeczek z krzaka, a za agrest to bym chyba zabila:-D trzymam &&& za Olka!

Lazy ​pogoda w UK sie poprawila wiec moze obejdziesz sie bez kozucha:-D

Lece bo mi dziecie sie budzi, moze wieczorkiem Was ponadrabiam ;**

Adasza - Witamina D twist-off APTEO x 30 kaps. twist-off z witaminą D dla noworodków i niemowląt - Aptekarz Warszawski - Apteka internetowa

Ja mam taką, wysłałam eMka do apteki i kupił coś takiego.
Kasia – niestety nie doradzę bo ja akurat nie stosuje tabsów…:confused:

Rekinasia - a nad jakim jeziorkiem byliście? Może gdzieś w moich okolicach ;-)

Fajnie, że udało Wam się trochę wypocząć
Reniuszek – 4 kieszonki kupione, czekam na przesyłkę :-):-):-):-):-)

Renia wiesz, że Cię podziwiam!:tak: Mi niestety brakuje czasy na robótki, ale z chęcią bym coś stworzyła… Może na jesień się uda. Bo teraz remont….:szok:

Kivinko – żeby nie zapeszyć, ale cieszę się niezmiernie, ze w końcu Marcysia daje mamie pospać i zregenerować się :-), a kąpiel – co tam! :-p Ważne , że mała załapała, co się robi w nocy:tak:

Renatal – będziemy w poniedziałek trzymać kciuki za Tymka :tak:
Emilia - dacie radę :tak: To tylko 3 dni... a jeszcze jak siostra przyjedzie, to już w ogóle, dwie babeczki i baby :happy2:

Dziewczyny, u nas remont się ciągnie dalej, wiec nie będę się powtarzać, powiem tylko tyle, że niedługo zostanę chyba specjalistą od malowania :-D Taki jestem miszczu!!!! :-D:-D

Ostatnia edycja:
Renatal – trzymam kciuki za Tymonka&&&&
Rekinasia – nasz bąbel też różnie znosi fotelik samochodowy; a przed nami długa podróż, także może być hardcore;) oby Olusiowi szybko przeszły wszystkie zdrowotne problemy
yes2.gif

Emilia – kciuki za wizytę :-D &&&&
Lazy, Julianna – może być po 15:-D

Oczywiście żeby nie było tak kolorowo, to dzisiaj pada deszcz...Zawsze jak mam iść na wizytę z Julcią, to musi padać, a chodzę sama, bo mężulo w pracy...Znowu się będę z wózkiem bawić. Ech...:no:

reklama
My dajemy wit.D firmy bobik. Mam tez devicap ale cos nie jestem przekonana do tego specyfiku tym bardziej ze nie radzimy sobie z lyzeczka. Dzis Adas zasnal w lozeczku. Polozylam go, troche poplakal ale jak sie schowalam to przestal i usnal. Spi juz godzine. Moze sie nauczy sam zasypiac bo do tej pory byl cyc albo bujanie i spiewanie.

Do góry