Heloo Ladies!!!
A gdzie Wy sie dzisiaj wszystkie podzialyscie?? U dzien nas wczoraj byl dzien marudy a jak juz sie pogoda poprawila i wyszlismy na spacer (co go z reguły uspokaja) to darl sie jeszcze glosniej
dzisiaj za to zaspalismy na baby massage i wpadlismy spoznieni o kwadrans
Reniuszek Sonia z ciekawosci wygooglowalam La Millou i sie zakochalam w dwoch kocykach
juz znalazlam strone na ktorej je sprzedaja w UK i Szymkowi sprezentuje na chrzciny. Teraz tylko nie wiem ktory
Reniuszek cudna poducha
a co z Tata Maksia? Wiem, ze pisalas, ze cala rodzina od jego strony sie nie interesuje, a co z nim samym? Ja to Cie naprawde podziwiam bo ja sama bez pomocy bym chyba wymiekla, a na dodatek Maksiu wczesniak i masz sto razy wiecej obowazkow niz ja.
Kasia gratki zorganizowania, ja czasami obiadu nie ogarne
))e i nic mi nie mow o spieciach z eMkiem, jasie wczoraj tez z moim pozarlam bo ja prawie caly dzien z Malym na rekach,a on wraca z praci i leci na silownie no great poprostu.
gagnes ja sciagam mleko i mroze i jak potrzebuje gdzies wyjsc to Emek odmraza, a jak wychodze z Malym to pielucha sie zakrywam i po sprawie:-)
Julianna sprzatanie garazu?? Ja w swoim nie bylam odkad sie wprowadzilismy, a co mowic o sprzataniu
Dzisiaj mi przyszla happy nappy i ocieplacz wiec w Sobote cisniemy na basen
ja oczywiscie w stroju pletwonurka bo inaczej to wstyd sie pokazac;-)