gochson ja tez mam auto bez klimy i na dodatek 12 letniego fiata a dajemy rade
dla chcacego nic trudnego
reniuszek pewnie ze tak! co to dla nas za problem - dzieciaki w plecaki i wiśta wio!
super taka odskocznia
choć ja wpadlam w mega galimatias- rodzice, siostra i jej 3 synów (5, 3 i 1 lat).. najmlodszy jest mega zainteresowany wsadzaniem mu palców w oko :O
no zobaczymy jak tu bedzie
siostra wyciągnęła mnie do sklepu po zakupy na obiad i jestem bez małego.. pierwszy raz tak długo.....!!!!!
ale musiałam go wyprzytulac i uśpić przed wyjściem ..
a teraz tylko na zegarek !
ale mega .. taka polana ma odludziu.. od razu przyszla mi na mysl bajka o Babuni z Gór, wlasnie taki sielski klimacik, owce sarenki.... a w tym Maksio
lazy dobrze chrzest podzialalcna Małą, przepedzili małe diabliki
chyba mojego tez muszę do kościoła wysłać
co pediatra powiedziała na kupke? dopuściła do szczepienia?
u nas kupki zielonkawe i śluzowate - bez zmian
kurcze to juz chyba nie po ty antybiotyku bo nie bierze go od 6 tygodni
dzis przegapilam kilka dawnek sab simplexa i przed chwila bruno wpadł w raka histerię ze cyca nie chciał złapać, mi mleko lecialo, on sie zachlystywal co do nakrecalo jeszcze bardziej Iran noszenie/glaskanie/śpiewanie nie uspokoiły..
po polgodzinie przeprosił sie w końcu z cyckiem i zasnal (na nim oczywiście
)...
sobie wykrakalam :/
kivinko podziwiam Cię kochankę, bo nie ubraniami osobie co czujesz
ja po polgodzinie histerii nie wiedziałam co robic
ale za to przejdziesz wszystko szybciej - kolki, zabki i niedługo nadejdą spokojne i radosne dni...!
nie poddawaj sie!
adasza super ze eM zajmuje sie wiecej małym a ty masz chwile na oddech
!
moj egzemplarz jest inny więc łatwiej mi z nim podróżować, choć dzien do dnia nie podobny
a ja krzywe soojrzenia mam głęboki w dupie.. to tylko sprawia ze patrze sie takim ludziom prosto w oczy i oni chyba mogą wyczytać co mysle o ich "oburzeniu"
nie trac wiary - Jasio jest juz coraz starszy i niedługo znajdziecie wspólny jezyk
ewela moze takie arkusze ue po morfo..?
jak wyniki?
a dlaczego w ogole robilas mu morfologie?
emilia ach jezioro to duzo powiedziane bo trza autkiem podjechać, ale za to domek śliczny działka ogród las.. no i rodzinnie
ja uzywalam kremu emla przed tatoo i niestety zrobiłam za szybko - ok 3 godz i nie było za super eektu
ale moze z plasterki i takimi malenstwami jest inaczej
andzik mnie nie boli kość ogonowa, ale biodro :/:/:/ i raz na kilka mocy budzi mnie ból kosci lonowych - tłumaczę sobie tym ze sie "kurcza" po porodzie...???
rekinasia ulala fajnie ze Cię zmobilizowalam do rozruchu porannego
reniuszek dostanie Ci sie za przypomnienie mi ze juz lato i dobry papierosek nie jest zły!
ale po takim sajgonie jaki miałam. bru o poradnie moczu na posiew (4godziny.....) to było jak balsam..
nad brzegiem morza, szum, mewy ... ach
pauletta renia oj wszystko dla dzieciaków jest soooooo sweeeet ze trudno sie powstrzymać
dobrze ze nie mam córki bo juz z torbami poszła
ja mam mamie kupowania dla bru ciuszkow ktorych ma 100 000 i teraz choruje na kocyk la millou i drugi z peticado :O :O
ale zeby opanować pokuse jutro łopatę rachunki
pauletta nawet mi o nfz nie wspominaj
my mamy usg brzuszka zrobic bo maly ma podejrzenie o refluks w ukl moczowym i co? 2miechy :O:O .. moze to jakis magiczny termin??
a o okuliscie to juz sama nie wiem gdzie uderzyć
renia ja w akcie desperacji kupiłam dla bru smoczek za 60 zł :O i co? ale chyba go bardziej dla siebie kupilam bo był taki czaderski..
przynajmniej bru ma teraz swojego przytulaka
ja sie pytam - czy to wszysko musi krzyczec - kup mnie ?!
)
g_agnes ooo jaki duży chłopak! fajnie ze chrzciny juz za wami..
martolinka achh smoczek ....... my dream.
niestety chyba nie bedzie nam dane
julianna powodzenia w przenosinach!
lazy szczelina odbyłi..? a co za objawy ?
eM super ze do małej chodzi ! a jaki czujny !
u nas dzionek zlecial.. podroz byla bezproblemowa, dzionek milo speszony na jedzeniu (moja dieta!
) wieczorem niestety kolkowo (tfu tfu ze sie jeszcze kiedyś pochwale)
brunek plakusial mega mocno a teraz ten sen tez taki niespokojny..