lazy_butterfly
Fanka BB :)
karina26 czyli chyba rzeczywiście zabombiłam dopiero teraz się o to starając, no nic, poszukam, zapiszę gdzie się da i będę czekać pewnie na liście rezerwowej, ale i tak stwierdzam, ze jest to chore, ze tak mało żłobków publicznych - gdzie ta polityka prorodzinna a pozycja na kolanach też nie jest ulubioną Małej, pozostaje tylko na lotnika, dobre i to..
reniuszek zamówiłam taką - kolor gałązka mięty
LENNYLAMB Chusta TKANA M + PIELUSZKI WIELORAZOWE (2405837186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. będziemy dzisiaj próbować. I ta długość też mnie przeraża. Kieszonka chyba najbardziej odpowiednia dla takich maluszków. Też od niej zacznę.
Emilia S chyba nawet pomimo monitora oddechu Mały nie powinien na brzuchu spać w nocy. I pogodę aż tak macię fatalną? Jeszcze nie sprawdzałam prognozy na sierpień, ale mam brać kożuch?
reniuszek zamówiłam taką - kolor gałązka mięty
LENNYLAMB Chusta TKANA M + PIELUSZKI WIELORAZOWE (2405837186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. będziemy dzisiaj próbować. I ta długość też mnie przeraża. Kieszonka chyba najbardziej odpowiednia dla takich maluszków. Też od niej zacznę.
Emilia S chyba nawet pomimo monitora oddechu Mały nie powinien na brzuchu spać w nocy. I pogodę aż tak macię fatalną? Jeszcze nie sprawdzałam prognozy na sierpień, ale mam brać kożuch?