kasiagaw dżizas jakie walacyjne plany
super! oby sie udało
a jak zdecydujecie sie na hainekena to koniecznie musimy sie zobaczyć..!!!
a gdzie ten ośrodek......? :>
my z eMkiem to wakacje we wrześniu ewentualnie, ale kasę niestety odkladamy na moja uczelnie (jesli sie zdecyduje teraz wrócić to 4 300 zł na dzien dobry za 1 semestr pfff...)
magda z twoich postów płynie taki spokój
jak Damiankowi podobało sie w przedszkolu? dzielny był?
ciekawe co u
daruchy..??
andzik i nas pogoda nie lepsza
karina a do kiedy bedziesz w domu z malenstwem? potem do pracy na cały etat ?
ja nie mam zadnych oporów przed publicznym karmieniem - mam takie zwariowane dni i bardzo duzo czasu spędzam poza domem, ze musiałabym tylko butla karmić
a poza tym jak ja nie mam z tym problemu, to czemu inni maja miec..? troch jestem przeczulona na tym punkcie
jesli nasz kraj nie jest przystosowany dla kobiet karmiacych (a ze juz nie wspomnę ze dla dzieci, bo znalezienie dla nich miejsca czy przewijaka graniczy z cudem) to sorry, ale ja zeby nie urazilac towarzystwa to w kibelku nie będę sie zamykać zeby dziecko nakarmić ....
no i jak mówi
martolinka przykryc piers tetra i juz
izka twoje plany wakacyjne to szczyt moich marzeń ...
ostatnio sobie przypomnialam ze skąd urodził sie bruno to nie sciagalam nowych odcinków Chirurgów (Seattle Greace
) i podloczylam sobie przez hdmi do tv i byłam cała happy- przed mną aż 6 odcinków
rodzinka fajna, ale czasem aż za.. :O
ale pomoc jest, szczególnie ze strony mojej mummy (tesciowka to inny temat..)
a ten czas bycia tylko z małym na spokojnie to szczęście .. dzisiaj spał na mnie cały czas bo jakoś nie mogłam sie przemoc i go odłożyć !
pauletta bruno także darzy miłością swój przewijak, ale to chyba dlatego ze jest wtedy jest w centrum zainteresowania i tak nas sobie wycwiczyl, ze jak go nie zabawiamy albo jest rozdrazniony (po kapieli) to eMek nad nim skacze a ja działam
moj z okna przerzucil sie na zabawki z lezaczka i karuzelke, więc mamy mega postęp..!
jejku a Filipek tak pięknie śpi.......?!?!?! muszę ci bruna wysłać na przeszkolenie
ewela tatuś na uśmiech musi sobie zapracować .. !
lazy mała dała obejrzeć mecz..? bruno marudzil przez co przegapilam bramkę polski ......!
reniuszek gratki chustiwania..!
ja mam od sis i tak sie zbieram od kilku dni zeby ja z bagażnika wyjąć .... :zawstydzona:
ja muszę pomyśleć o rehabilitacji dla bruna
wiecie moze kiedy najwcześniej mozna malucha zabrać na basen ..???
a co z Maksiem?
Emilia ooo, juz chrzest organizujecie??
jak ja wyciągam kamerę zeby uchwycić jakieś śmieszne zachowanie bruna to on od razu przestaje.. po ciąży mojej mu zostało
super ze cycki wróciły!
u nas placz na calego..
ja musiałam zaczac brać antybiotyk na moja angine ale po części przenika on w moim mleku i tym sposobem bruno dostaje na raz dwa anty (swój na układ moczowy i moj:/) co rozwalilo mu jelitka..
straszny płacz małego towarzyszył nam cała zeszła noc i dzien, a teraz znowu poplakuje
(
(
macie pomysł ci robic..???,
a ja dzis byłam na wizycie u gina ... i KURDE KURDE KURDE dojarzal na usg jakis pecherzyk średnicy 18 mm
moze to być fałszywy alarm albo ...
nie, no nawet nie powiem tego na głos! :O:O było by to bowiem prawie niepokalane poczecie
zobaczymy jutro..
edit: juz po teście uffffff... 1 kreska
za to dzisiaj w nocy tez płacz i proby robienia kupki - teraz tez płacze przy każdym bączku