cześć dziewczyny!
Wybaczcie, że tak rzadko bywam, same rozumiecie..BARTEK... nie będę się tłumaczyć
kivinko - cieszę się bardzo, że usg w porządeczku!!!! :-) Wczoraj właśnie myślałam o WAs, tylko nie było kiedy napisać. nas też za miesiąc czeka powtórne usg bo mały ma jakaś torbielkę i musimy ją skontrolować..
A jak chustowanie??? Malutka nie uspokaja się?? Ja właśnie przeglądam te chusty i chyba na początek zakupię taką kieszonkę i zobaczymy czy małemu podpasuje?
karina - jak ja Ci zazdroszczę tych świadomych uśmiechów.... Bartek ma 2 miesiące i jeszcze nie raczy nas takimi przyjemnościami.. Buuu czasami mam wrażenie, że może on nie jest szczęśliwy...:-(
Rekinasia - udanej wizyty u fryzjera!
Ja chyba do mamy skoczę, żeby mi podcięła moje kudełka
Naprawdę ten system 77-55-33 jest taki dobry??
Dziewczyny, pytanko do WAS? Ja ciągle ściągam pokarm, ale niestety nie robię tego systematycznie więc mleka jest coraz mniej. A nawet baaaardzo mało, tak, że mały dostaje tylko raz dziennie mój pokarm... Zrezygnować w ogóle? Czy próbować ściągać częściej (systematycznie) - czy w ogóle jest szansa, że mojego pokarmu będzie więcej?? Bo nie wiem czy jest sens maltretować te moje cycki laktatorem??
kliki - mi gin powiedział, że jakieś brzuszki i bardziej intensywne ćwiczenia to tak 8, 10tyg. po porodzie. Wcześniej to ewentualnie rower czy bieganie.
Pasa ciązowego nie mam, będę starała się zrzucić tą moją fałdkę ćwiczeniami mam nadzieję, że się uda
kasia - Bartek to tez mały terrorysta
ciągle tylko ręce i ręce... A przez to doba wydaje mi się zbyt krótka, co to jest 24 h