reniuszek
Love in the knick of time
Pauletta maksio tez ma niespokojny sen... ja pod omu latam z nianka, bo mlody na gorze a ja zwykle na dole - staram sie trzymac jak najdalej jego swietego spokoju jak spi.. wlaczam mu muzyczke i uciekam. nianka co chwile skrzeczy - nie zwracam na to uwagi, dopiero jak zacznie plakac dluzej niz 10-20 sek ide na gore troche go poglaskam pogadam albo potulam i raczej spi dalej - chyba, ze wyjatkowa brzuszkowa sytuacja.
ostatnio przespal 4h na okraglo skrzeczac poplakujac, ale bez pobudek.
wiec wydaje mi sie to normalne. A nie zwracanie uwagi na to, daje dziecku spokojny sen, bo w tym czasie spia. gorzej jak zacznie sie wybudzac, wtedy caly latwy plan idzie do piekla, bo dziecko bedzie sie budzic samoistnie co chwile na przytulanki.
spiesze powiadomic ze dzis pojawi sie upload na liscie maluszkow - wlasnie przewertowalam forum, zeby spisac dane teraz maksio na mnie wisi, wiec gorzej jedna reka....a zaleglosci narobilam, ze hoho, wiec przepraszam u nas nie bylo kolorowo przez ostatnie 2 tyg jednegi dnia mialam nawet baby bluesa.... ale przyjechal M. i wszystko ladnie mi poogarnial , a ja poodpoczywalam....
pozdrawiam mamusie :*(juz chyba mamy komplet??)
ostatnio przespal 4h na okraglo skrzeczac poplakujac, ale bez pobudek.
wiec wydaje mi sie to normalne. A nie zwracanie uwagi na to, daje dziecku spokojny sen, bo w tym czasie spia. gorzej jak zacznie sie wybudzac, wtedy caly latwy plan idzie do piekla, bo dziecko bedzie sie budzic samoistnie co chwile na przytulanki.
spiesze powiadomic ze dzis pojawi sie upload na liscie maluszkow - wlasnie przewertowalam forum, zeby spisac dane teraz maksio na mnie wisi, wiec gorzej jedna reka....a zaleglosci narobilam, ze hoho, wiec przepraszam u nas nie bylo kolorowo przez ostatnie 2 tyg jednegi dnia mialam nawet baby bluesa.... ale przyjechal M. i wszystko ladnie mi poogarnial , a ja poodpoczywalam....
pozdrawiam mamusie :*(juz chyba mamy komplet??)
Ostatnia edycja: