reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

hej dziewczyny!
Melduję tylko, że wyszliśmy dzisiaj z Bartkiem ze szpitala :happy: Jutro postaram się poczytać co tam u Was bo dzisiaj eMek na nocce więc sama z malutkim.. i nie ma kiedy... rozumiecie

Do jutra!

reklama
Wpadam podpisać listę nierozpakowanych :-D Ale cisza.... co się tak zamyśliłyście dziewczyny? :-) ja wczoraj w nocy w ramach bezsenności wywołanej zgagą zawalczyłam z pitami i mam to już z głowy :tak: uff

Ewela teraz się nareszcie sobą nacieszycie, super, że Bartuś pokonał chorobę
Pauletta witajcie z powrotem!
Kivinko może dieta będzie rozwiązaniem? Daj znać, co pediatra poradziła
Martolinka gratki sukcesu rekrutacyjnego :-) pamiętam, że rok temu byłam w niemałym szoku, że się udało i to do przedszkola pierwszego wyboru, ale ogólnie to niezły kosmos, że tak to w Polsce wygląda z opieką przedszkolną
Reniuszku może to chwilowy kryzys, jak u Piotrusia Daruchy, i hope so
Widzę, że na 27.04 się zrobił tłum :-D trzymamy za siebie &&& :-)

coś sie zaczeło.. poleciały mi wody , ale troche choć jestem pewna , ze to one.. niestety nie były czyste. mała jakas cichutka , mnie pogoniło do kibelka .. Antka M zawiózł do przedszkola i zaraz ruszamy

u mnie od rana bóle krzyzowe, i przciscilo mnie troszke. dzieci tez eMek zawiózł. a ja czekam na rozwój sytuacji. może coś się ruszy, zobaczymy.
Trzymam za Ciebie kciuki kochana :-)

o rany, wszystkie brzuchatki rodzą!
to chyba tylko ja zostanę na sam koniec....:-(

trzymam kciuki za dzisiejsze porody - by były szybkie i lekkie! :-)

reklama
Do góry