Witajcie :-)
Moja część dzieci uśpiona
teraz G kładzie Ninkę spać i wtedy zmyka na trening , ostatni już w sezonie więc go puszczę ;-) a ja zasiadam do książek choć tak mi się nie chce ,że nie wiem nawet do czego to porównać
no ale mus to mus, muszę się przygotować na ćwiczenia z finansów ... Ninka niezmiennie zakochana w Tosi więc mam coraz większą nadzieję, że tak już pozostanie ,bo w sumie już cały tydzień jesteśmy wszyscy razem więc chyba te pierwsze emocje opadły
Zaliczyliśmy spacerek prawie godzinny ,bo trzeba korzystać z każdej okazji, bo ta pogoda jeszcze strasznie zmienna jakaś, a dziewczyny muszą się oswoić z wyprawami w podwójnym wózeczku, bo nie zamierzam tkwić w domu
andzik- czop to już jest jakiś znak ;-) tym bardziej ,że chyba pisałaś ,żę miałaś masaż szyjki
mum to be- nieciekawa sytuacja z mamą, ale chyba faktycznie poczekaj chwilkę by emocje opadły i spokojnie porozmawiaj, każdy jest w końcu tylko człowiekiem i czasem palnie coś głupiego i nie na miejscu
kasiagaw- spokojnie kochana, masz niebawem wizytę chyba (jeśli mi się coś pomyliło sorki) to też wszystkiego już się dowiesz
a niestety ostatnie dni są prawie jak te całe 9 miesięcy...