reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

cześć dziewczynki,
u mnie też nic się nie dzieje puki co, ale mam nadzieję że może wkrótce się coś rozkręci...
Dzwoniłam do szpitala w którym chce rodzić to powiedzieli mi że mam się zgłosić dopiero 5 dni po terminie jak się nic nie dzieje. Robią badanie i jak wszystko ok to do dom a jak coś się zaczyna dziać to na oddział mam nadzieje że wcześniej urodzę!!
murka81 to trzymam kciuki za to aby samo się rozkręciło &&&
kasiagaw ja też mam nadzieję że tak jak u dziewczyn akcja zacznie się z nienacka :) i to w miarę szybko :) ostatnio mam sny że wody mi odchodzą hehe w paranoję powolutku popadam nawet w snach. Ogóreczki pychotka :)
andzik1984 jeszcze ja jestem może stworzymy mała listę ile nas zostało jeszcze??
Mum-to-be może mama chce ci pomóc i wywołać poród przez telefon :szok: spokojnie, wiem że teraz wyrzuty sumienia masz ale bez przesady nam też nerwy mogą puścić zwłaszcza teraz, poczekaj aż emocje opadną i z nią na spokojnie porozmawiaj
Miałam w weekend niezłe sytuacje na spacerku babka wyskoczyłą do mnie z tekstem o matko jaki ma pani wielki brzuch!!! Czy to 9 miesiąc!! WOW ale mi tu nowość że w ciąży ma się duży brzuszek, ale chyba była podcięta. A wczoraj w sklepie mały chłopczyk tak około 6 lat wskazał mnie palcem z tekstem mamo mamo patrz jaka Pani!!! normalnie czuje się jak dziwoląg :-D Niezłą atrakcją jestem hehe A dodam że mąż w tych momentach gdzieś obok był i może dlatego taka śmiałość tych ludzi

reklama
hej dziewczynki
jestem jestem - nic się nie dzieje póki co :) dzielnie czekam środy, kiedy mam zjawić się na oddziale. Ograniam wszystkie sparwy przed lezeniem w szpitalu. Wczoraj korzystałam z pieknej pogody. Teraz wpadam na chwilkę, zeby się zameldować, a potem postaram siękażdej odpisać. Całuski moje brzuszkowe kompanki :)

O a jednak ilonka jeszcze jest po naszej stronie:-D
Mania, mum to moze rzeczywiscie stworzymy wlasna liste;-)
Mania maly debesciak:-D
Dziewuchy a ja wlasnie bylam w toalecie i odszedl mi czop mega wielki teraz siedze i portami trzese ze niedlugo sie zacznie a ja tak bardzo jak chce juz urodzic tak bardzo sie boje:szok:

reklama
no to i ja idę do toalety,może i mnie czop odwiedzi. ;)

i nie odwiedził. Wróciłam za to z kanapkami z serkiem i pomidorkiem.

andzik super, zaczyna się u Ciebie. Trzymaj się!
co radzicie mi z matką? :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry