reklama
kasiagaw
Fanka BB :)
myself ja też chętnie się przyłączę do rodzenia
martolinka powodzenia jutro...3mam kciukasy mocno i czekam na info
martolinka powodzenia jutro...3mam kciukasy mocno i czekam na info
CobraOna
Kasiagaw- No i po kąpieli się faktycznie wyciszyło Zobaczymy czy do rana będzie tak spokojnie. Oj ja bym chciała zeby chociaż jeszcze z dwa dni poczekał. W sumie termin na 28 kwietnia
andzik1984
Ja juz po ktg maly jak zwykle nagle sie obudzil i szaleje do teraz, nie zostawili mnie ale ogolnie nie za ciekawie bialko w moczu i wysokie cisnienieAle przynajmniej mialam badanie i masaz szyjki szyjka 2cm,miekka, gladka,rozwarcie na 1,5cm wiec moze po tym masazu cos sie ruszy, jak nie urodze to jutro lub pojutrze nastepne ktg i masaz zalezy od ruchow. A teraz ide spac bo czuje sie strasznie jakbym goraczke miala moze to jakis objaw...?!
kasiagaw
CobraOna proponuje się położyć i spać...nigdy nie wiesz czy się nie zacznie w nocy...
andzik masaż szyjki? Słyszałam, że to strasznie boli...którąś Kobitkę na forum po tym ruszyło...no cóż...powodzenia
andzik masaż szyjki? Słyszałam, że to strasznie boli...którąś Kobitkę na forum po tym ruszyło...no cóż...powodzenia
andzik1984
Kasia przyjemne nie bylo,ale tez nie takie straszne jakos wytrzymalam;-)
Martolinka &&&&& i powodzenia!
Martolinka &&&&& i powodzenia!
kasiagaw
Hey Kobitki!
Śpicie jeszcze? Wstawać!!! Za oknem piękna pogoda...nie czas na rodzenie i marudzenie...
Miłego dnia Wam życzę:*
Śpicie jeszcze? Wstawać!!! Za oknem piękna pogoda...nie czas na rodzenie i marudzenie...
Miłego dnia Wam życzę:*
lene55
czesc dziewczyny!
laski nie nakręcajcie siętak terminem porodu i przyspieszaniem! doskonale Was rozumiem, że macie serdecznie dosyć , zwłaszcza teraz na finiszu! ale część z Was ma jeszcze kilka dni do terminu porodu , więc spokojnie czekajcie i maleństwa w najmniej oczekiwanym momencie zaczną się wykluwać! natura wie co robi i żadne czary - mary nic tu nie pomogą ja powiem Wam ,żśe bez brzucha i dolegliwości ciazowych czuje sie wyśmienicie!!!!!!!! i Wy za kilk dni tez tak będziecie sie czuły:-)
Kasia: masaż szyjki boli a jakże ;0 ale znam dziewczyny, które w ogóle tego nie czuły! ja miałam w ciągu 5 godzin robiony przy każdym badaniu czyli 8 razyi powiem Ci z mojego małego doświadczenia, że zależy to przede wszystkim m od osoby, która go wykonuje! super położna zrobiła to tak delikatnie, że nie czułam, a "super" ginowi miałam ochotę odgryźć rękę!... no i jeszcze ważne jest żeby akurat skurczu nie było, ale to inna bajka....poza tym masz porawo nie godzić sięna masaż szyjki a ponadto niemają prawa go wykonywać częściej niż co 2 godziny...niestety w praktyce jak przeczytałaś to inaczej wygląda...
przepraszam Was za bledy ale mam synka na rekach.... nie radze sobie z cyckami, mam od 3 di temperaturę wieczorem...małe zastoje sie robia ..no i te popękane brodawki koszmar.. nie wiem jak Wasze maleństwa, ale mój malenki potrafi 2 godziny na cycu wisieć a pozniej 4-5 godzin nie spac
laski nie nakręcajcie siętak terminem porodu i przyspieszaniem! doskonale Was rozumiem, że macie serdecznie dosyć , zwłaszcza teraz na finiszu! ale część z Was ma jeszcze kilka dni do terminu porodu , więc spokojnie czekajcie i maleństwa w najmniej oczekiwanym momencie zaczną się wykluwać! natura wie co robi i żadne czary - mary nic tu nie pomogą ja powiem Wam ,żśe bez brzucha i dolegliwości ciazowych czuje sie wyśmienicie!!!!!!!! i Wy za kilk dni tez tak będziecie sie czuły:-)
Kasia: masaż szyjki boli a jakże ;0 ale znam dziewczyny, które w ogóle tego nie czuły! ja miałam w ciągu 5 godzin robiony przy każdym badaniu czyli 8 razyi powiem Ci z mojego małego doświadczenia, że zależy to przede wszystkim m od osoby, która go wykonuje! super położna zrobiła to tak delikatnie, że nie czułam, a "super" ginowi miałam ochotę odgryźć rękę!... no i jeszcze ważne jest żeby akurat skurczu nie było, ale to inna bajka....poza tym masz porawo nie godzić sięna masaż szyjki a ponadto niemają prawa go wykonywać częściej niż co 2 godziny...niestety w praktyce jak przeczytałaś to inaczej wygląda...
przepraszam Was za bledy ale mam synka na rekach.... nie radze sobie z cyckami, mam od 3 di temperaturę wieczorem...małe zastoje sie robia ..no i te popękane brodawki koszmar.. nie wiem jak Wasze maleństwa, ale mój malenki potrafi 2 godziny na cycu wisieć a pozniej 4-5 godzin nie spac
Ostatnia edycja:
reklama
Mum-to-be.
Aktywna w BB
Dzień dobry w ten ulewny poranek. Mam dziś rodzić. Hmmm, ciekawe. Póki co cisza, idę zaraz spać, bo co tu robić? Zostało mi tylko wyprasować kilka ciuszków, ale to potem. Miałam iść na pocztę odebrać paczki z ubrankami, ale leje, więc nosa nie wystawiam za drzwi domu. Po południu pojadę na pocztę z eMkiem.
Truskawki i nutellę wykończyłam w sobotę.:-)
Masaż szyjki? brrrr, można się nie zgodzić, bo wywołuje infekcje. W niektórych szpitalach już tego nie wykonują.
Ciekawe co u Emilki S?
lene55 można karmić z popękanymi brodawkami? Nie leci Tobie z nich krew?
mi to nawet siara nie leci i się martwię co to będzie.
Truskawki i nutellę wykończyłam w sobotę.:-)
Masaż szyjki? brrrr, można się nie zgodzić, bo wywołuje infekcje. W niektórych szpitalach już tego nie wykonują.
Ciekawe co u Emilki S?
lene55 można karmić z popękanymi brodawkami? Nie leci Tobie z nich krew?
mi to nawet siara nie leci i się martwię co to będzie.