reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

reklama
My też żyjemy...jakoś ;-)
Mojej mamie zdjęli gips ale nadal nie wiele może zrobić tą ręką więc poza ogarnianiem Młodego ogarniam też rodziców...dziś u nas deszcz i wieje strasznie więc niestety spaceru nie było. Wczoraj wybrałam się z Igusiem w podróż sentymentalną na stare osiedle gdzie mieszkałam do 8 roku życia, sporo się pozmieniało ale ku mej uciesze znalazłam super plac zabaw dla dzieci w wieku 1-3 i do tego ogrodzony :-) co w przypadku mojego rozrabiaki jest rzeczą konieczną.
Elutka masz rację, na pewno warto skorzystać z nauk przedmałżeńskich, ale niestety można trafić na różnych prowadzących i nie wiele z nich wynieść. Tak samo jak w szkole... można uwielbiać jakiś przedmiot a zły nauczyciel sprawi, że się do niego straci chęci i zapał.
Co do imprezowania to też indywidualna kwestia i nie zależy chyba od wieku, ja się już wyszalałam ale przez to, że nie mamy w Krk z kim zostawić Małego nie mamy szansy iść choćby do kina, nie mówię o wyjściu na piwko. W Sylwestra też bym chyba wolała zostać w domu bo nie lubię takich okazyjnych imprez ale takie małe wyjście na 2-3 piwka do pubu to mi się marzy....:-p a wesel nie cierpię...więc wszystko kwestia gustu.
Pozdrawiamy z zachmurzonego Mazowsza :tak:

Polskie panstwo to zlodzieje... Nie dosc ze nie wysylaja nam nic od listopada, to teraz nam nic sie nie nalezy bo obroty firmy przewyzszaja granice.. Boziu.. nie wierze normalnie.

Elutka wspólna znajoma to Monika? Bo ona się do nas przeprowadziła z Krakowa, nasze dzieciaczki chodzą do jednego przedszkola!

Dziiiieeeeń dobry!
Odkopałam się ze zdjęć i żyyyyję!
Paulinka napisz coś więcej bo nie wiem o co chodzi?
U nas ok - komplet zdrowy (tfu tfu) a młody od tygodnia nie płacze w przedszkolu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a ja pałam szczęściem :D

reklama
AMERIE przepraszam, jestem wsciekla. Chodzi o to ze do tej pory przyslugiwal mi zasilek rodzinny, dla samotnej matki oraz nieletniej matki. Wsumie 240zl. Pani w urzedzie mowila ze ja jako nieletnia nie musze co rok do nich jezdzic i przedluzac zasilku. Nie dawno okazalo sie ze od w pazdzierniku dostalam ostatni zasilek, od listopada nic! Przychodzilo to na mamy konto a sie nie skaplysmy. Teraz od piatku Nikola jest oficjalnie corka Artura bo mielismy rozprawe o uznanie ojcostwa i przekazanie praw, i nic nam sie nie zalezy ani zlotoweczka bo obroty naszej firmy przewyzszaja norme. Jak bysmy mieli drugie dziecko to nawet glupiego becikowego nie dostaniemy ktore nam by sie nalezalo jak psu buda... pieprzone polskie panstwo, na zachodzie wszyscy dostaja zasilki nie wazne ile zarabiaja no ale to Polska :mad::mad::mad:

Do góry