reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Misza w niektórych są fajne ogródki, dostosowane do takich maluszków :-) są np od strony podwórka, zresztą w kilka mamusiek damy radę :-D
Poza tym do wiosny jeszcze hoho...
Czasem trzeba właśnie wyprzedzić dziecko i je ubrać zanim zacznie bardziej marudzić i wyjść. Ja tak robię i mi w wózku zwykle zasypia.

Ostatnia edycja:
reklama
W mother w wielopaku wychodzą zwykle po ok. 18zł, mi się udało kupić 5pak za 45zł. Czasem warto tam zaglądnąć, bo w okresie promocji można trafić na ładne ciuszki w rozsądnych cenach i większość bardzo fajne gatunkowo.

MISZA coraz blizej swieta i cisza na forum ;)

My korzystajac z tego ze wkoncu mamy wlasne auto bo A. przyjechal wczoraj promem, to jedziemy zobaczyc do galerii bronowice. A. za ps4 patrzyl bedzie.

Saturn tam jest, także pewnie znajdzie. My już gal zaliczyliśmy dwa razy robiąc zakupy jedzeniowe na święta itp, także na szczęście ominą nas tłumy...wczoraj już było gorzej niż w piątek a byliśmy koło 11... powodzenia na zakupach! Ja uciekam pomóc robić ciasta :-D

ELUTKA tragedii nie bylo, saturn znalazl ale sie wysprzedalo ps4. Bylismy tez w m1 i tez tak duzo ludzi nie ma. Po prezenty jedziemy jutro bo A. popoludniu jedzie na pepkowe.

reklama
Paulina to udanych zakupów jutro Wam życzę! My byliśmy przedwczoraj ok. 19 w tesco po pampersy i aż się zdziwiłam, że tam tak luzno...w m1 zawsze z wielkimi kolejkami mi się kojarzy i korkiem przy wyjezdzie a tam tak spokojnie:tak:
Elutka jak tam wypieki męża? Jakie ciasta robiliście? ;-)
Życzę Wam dziewczyny spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, żeby dzieciaki dały odpocząć, ewentualna podróż po rodzinie minęła bezpiecznie i żeby wszelkie rarytasy nie poszły w boczki ;-)

Do góry