reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

Paulina - z MMR zawsze zdążycie choć nam powiedziano że najmniej powikłań jest jak się zaszczepi dziecko pomiędzy 12 a 15 miesiącem życia... nam się udało zaszczepić pod koniec października już i prócz wysypki nie pojawiły się żadne objawy... no i rodzice chłopców mogą sobie pozwolić na nieszczepienie MMR ale niestety dziewczynki tak łatwo juz nie mają bo przebyta różyczka w ciąży może się różnie skończyć... sama wiem jak się denerwowałam żeby tylko w ciąży się nie zarazić bo nie byłam szczepiona....
udało Wam się w końcu spotkać??
nie wiem jak Nikola ale Lila jest diabłem jak ją trzeba ubierać... szczególnie jak musi skończyć zabawę..... i wiem co mówię bo jak muszę ją wyciągnąć ode mnie z kulek i ubierać to jest sajgon...
Misza - knajpki mają ogródki :-p póki co na pewno zlot odłożony do lutego żebyś zdążyła wrócić:tak: a ja kombinuję jak zrobić żeby w przerwie międzyświątecznej mieć jak najwięcej wolnego i może się uda:tak:

a mnie chyba jakieś grypsko bierze bo wszystko mnie boli.... niby gorączki nie mam ale jakoś tak się kiepsko czuję... może to wina niezbyt przespanej nocki...

Ostatnia edycja:
reklama
KAROLA tak myslalam. Moja Nikola to tak do roku nienawidzila sie ubierac wiec rozumiem ;D teraz jak uslyszy ze idziemy na polko to spokojna jest naszczescie :) moge cie pocieszyc, to nie dlugo minie hehe :)

ELUTKA na problemy intymne tantum rosa z irygatorem tak? Bo jutro ide kupic. Czuje ze ta pieprzona infekcja wraca..

No nie spotkały się...Paulina to Nas chyba nie chce poznać :p
Krzyś też kiedyś nie lubił ubierania i rozbierania...to była jakaś masakra zeszłej zimy...teraz nie ma większego problemu :-)
Misza pas jest rzeczywiście fajny dla maluchów tylko trzeba uważać na szkło w niektórych miejscach
Karola łyknij coś na noc i jakbyś coś potrzebowała to nr znasz ;-)
Tak jak pisała Karola większość knajpek ma ogródek więc pomysł wydaje się ok, zawsze możemy się u mnie na balkonie rozłożyć :-D miejsca wystarczy dla wszystkich :-)
Moje małe mimo dwóch drzemek już śpi...
Paulina tak, tantum rosa plus irygator. Do irygacji pół litra przegotowanej ciepłej wody tylko nie gorącej !!! Bidulko współczuje...

Ostatnia edycja:
ELUTKA ale glupoty gadasz, ze nie chce was poznac :p moje dziecie jest wredne, bo jak mamusia chce sie zdrzemnac to spi pol godziny a jak mamusia chce gdzies isc to spi 3h :D np teraz tak mi sie chce spaaac a ona szaleje w lozeczku, udaje ze spi a za chwile reaktywacja i "eeeee!!!!!"

A ta powracajaca infekcja to nawet nie wiem skad sie bierze ;/

Ja przypuszczam od czego może być, ale może nie będę na forum się rozpisywać...przypomnij sobie kiedy ci się zaczęła...
Tak poza tym to często się pojawia na początku ciąży :-D

ELUTKA no tak grzybka wiem skad przywiozlam ale nie wiedzialam ze tak szybko wroci :D nie, nie, nie to nie ciaza, @@@ ostatnio byla :p

reklama
Dziewczyny w ogródku to ja z kolei swojego urwisa nie ogarnę, odwrócę się na 3 sekundy a on będzie już 3 knajpy dalej...to już lepiej ten balkon:tak:
Paulina jak jechałam na spotkanie z dziewczynami to mały się czaił do drzemki, po prostu go ubrałam i wyszłam, zasnął w wózku, pospał w autobusie i było ok. Tak jakbym czekała jak się wyśpi to właśnie by była 15:00, obiad i ciemno za oknem.
Karola nie choruj bo Święta idą ;-)

Do góry