reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

reklama
elutka chodzilo mi o bialko, ze vinga pisala o tym kiedys na pazdziernikowkach. Oni maja miec jakas komisje zeby nie szczepic na mmr.

Tak tak:-) masz racje. My się zaszczepiliśmy i wszystko jest ok :-) na szczęście... rety czy u Was też jest taka mgła?

Spotkały się w końcu na tym pasie?? Nawiasem mówiąc fajna tam przestrzeń do biegania dla dzieciaków:tak:
Paulina no ja się modliłam tylko żeby młody nic nie złapał bo nie moglibyśmy wtedy zostać u mojej rodziny tylko trzeba by było wracać w styczniu na szczepienie.
Na wiosnę to żal będzie siedzieć w knajpach, mam nadzieję, że ciepełko szybko nadejdzie a wtedy wiadomo szerszy wybór ciekawych miejsc plenerowych do odwiedzenia z dziećmi :tak:

reklama
Niestety nie. Nikola wstala o 14.50 i dopiero obiad je :mad: co do wiosennych spacerkow, fakt wtedy nie ma sie co kisic w kawiarniach lepiej plener. KAROLA a czemu tak boisz sie ubierania w kawiarence? Ja tam bylabym chetna, przynajmniej nie musialybysmy myslec czy bedzie zimno albo czy nas ciemnosc nie zastanie

Do góry