reklama
G
guest-1673535084
Gość
elutka chodzilo mi o bialko, ze vinga pisala o tym kiedys na pazdziernikowkach. Oni maja miec jakas komisje zeby nie szczepic na mmr.
G
guest-1673535084
Gość
Niestety tez.. chociaz i tak juz mniejsza niz 1,5h temu.
G
guest-1673535084
Gość
Elutka gdybym wiedziala wczesniej... N. nie dawno mi usnela i wstanie pewnie minimum po 14 ;/
G
guest-1673535084
Gość
Ok N. dalej spi.
Spotkały się w końcu na tym pasie?? Nawiasem mówiąc fajna tam przestrzeń do biegania dla dzieciaków
Paulina no ja się modliłam tylko żeby młody nic nie złapał bo nie moglibyśmy wtedy zostać u mojej rodziny tylko trzeba by było wracać w styczniu na szczepienie.
Na wiosnę to żal będzie siedzieć w knajpach, mam nadzieję, że ciepełko szybko nadejdzie a wtedy wiadomo szerszy wybór ciekawych miejsc plenerowych do odwiedzenia z dziećmi
Paulina no ja się modliłam tylko żeby młody nic nie złapał bo nie moglibyśmy wtedy zostać u mojej rodziny tylko trzeba by było wracać w styczniu na szczepienie.
Na wiosnę to żal będzie siedzieć w knajpach, mam nadzieję, że ciepełko szybko nadejdzie a wtedy wiadomo szerszy wybór ciekawych miejsc plenerowych do odwiedzenia z dziećmi
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Niestety nie. Nikola wstala o 14.50 i dopiero obiad je co do wiosennych spacerkow, fakt wtedy nie ma sie co kisic w kawiarniach lepiej plener. KAROLA a czemu tak boisz sie ubierania w kawiarence? Ja tam bylabym chetna, przynajmniej nie musialybysmy myslec czy bedzie zimno albo czy nas ciemnosc nie zastanie
Podziel się: