Elutka - no dokładnie po kim mają być grubsze
ja mogę jeść co chcę a raczej nie przytyję... muszę się zważyć jak będę u teściów bo coś mi się wydaje że spadłam poniżej 50kg
ja w ciąży miałam chęć na różnego rodzaju jogurty i serki a teraz mnie odrzuca... wolę coś konkretnego
Lila nie stuka główką o plecy a czołem o czyjeś czoło
wystarczy powiedzieć "Lila zrób bara bara puc" to podchodzi i ładuje z bani
a okres metalowania też miałam
chodziłam cała na czarno
Misza - to jeśli macie co oszczędzać to własnie najlepiej pogadać o tym z osobą, która się na tym zna i doradzi
a do wzięcia kredytu hipotecznego też trzeba się przygotować i dlatego np. my odkładamy na lokatę - wcześniej wszystkie oszczędności leżały na koncie i nic z tego nie mieliśmy a teraz co miesiąc mamy co najmniej 30zł więcej na lokacie
nam też daleko do wzięcia kredytu (co najmniej rok) ale chcemy już teraz się przygotować żeby potem się nie okazało że nic z tego nie będzie...
to może ja poproszę o jadłospis Twojego dziecka (razem z godzinami i ilościami zjadanych pokarmów) bo mi się nie wydaje żeby Lila jadła jakoś szczególnie mało a jednak przybiera na wadze powoli... no chyba że ma przemianę materii po mnie
ja też kierowca niepraktykujący... wcześniejszym samochodem jeździłam dużo po Krk a tym jakoś mam obawy bo pojechać pojadę ale czy zaparkuję
zdrowia dla mamy życzę! oby ręka szybko się zrosła....
ja nie miałam pamiętnika... kilka razy zaczynałam pisać ale nigdy czasu nie miałam
za to u nas królowały "Złote myśli"
to mam nadzieję że to nie ciąża ale może lepiej zrób ten test - będziesz pewniej się czuła.... ja to z @ nie mam problemu - przez ostatnie 3 miesiące przychodzi o tydzień za wcześnie i cieszę się że jak mnie nie zaskoczy w pracy
a czy cieszyłabym sie teraz z drugiej ciąży? pewnie ostatecznie tak bo chcemy mieć drugie dziecko... ale byłoby znacznie więcej obaw związanych z utrzymaniem się i musielibyśmy wrócić do teściów bo finansowo na drugie dziecko to my nie jesteśmy przygotowani... zaczniemy się starać jak będę bliżej trzydziestki....
Paulina - tylko nie przegap sobie tej szkoły od września bo z tym jest tak że jak zrobisz sobie zbyt długą przerwę to potem się nie chce wracać i znów uczyć... a przynajmniej maturę warto mieć
bo studia w tych czasach to już niekoniecznie