Paulina - ja bym się wagą wcale nie przejmowała gdyby Lilka jadła... a przez ostatnie dni jadła tyle co kot napłakał, w piątek co zjadła to zwymiotowała i jak byłam z nią na ważeniu to się okazało że straciła na wadze 200g od ostatniego ważenia.. może to przez te wymioty a może to coś innego? w poniedziałek idziemy po skierowanie na badania krwi, moczu i kału w kierunku pasożytów bo może jej mały apetyt jest spowodowany czymś co załapała na placu zabaw czy nawet u mnie w pracy bo wiadomo że np. owsiki się bardzo łatwo przenoszą....
gratuluję ząbków! zęby po kolei nie idą
niby jest napisane że powinny itp. ale są tacy którym pierwsze wyszły trójki
a czwórki z reguły wychodzą zaraz po dwójkach a przed trójkami więc jak u Was wychodzą równocześnie to dość po kolei jest
u nas w piątek wyszła dolna dwójka więc czekamy na drugą - a na wylocie są też czwórki... więc już wiem od czego wymioty były...
problem w tym że Lila nie chce nic gryźć - cofnęła się i znów tylko papki by jadła - najlepiej kaszkę... mam nadzieję że jak zęby wyjdą to zacznie normalnie jeść bo dziecko żeby mowa się prawidłowo rozwinęła musi gryźć...
aaa ja wzrostowo też malutka (164cm) ale za to M. ponad 180cm więc ciekawe w kogo się Lila wda :-)
z pralką sobie na pewno świetnie poradziłaś
nie martw się - najważniejsze że będziecie już razem
przecież nie na zawsze wyjeżdżacie ;-)
Elutka - jak się czujesz?
Misza - nie wiem czy to ma jakiś związek ale nad Krk teraz są najwyższe stężenia smogu - norma jest już kilkakrotnie przekroczona i spacer po takim powietrzu to jak wypalenie paczki papierosów
więc u nas spacery wstrzymane (o ile nie musimy) a za tydzień jedziemy do rodziny a tam powietrze czystsze więc pewnie postaramy się żeby Lila tam została jak najdłużej... może właśnie ten smog powoduje takie reakcje organizmu?
niestety nie wiem co z mlekiem Hipp ale w Auchan też nie ma...