Paulina - to szkoda żeśmy się wcześniej nie zgadały choć w sobotę marne były szanse na porozmawianie bo ruch był jak nigdy.... z tego co wiem to jeśli macie dużo tego złota to się opłaca takie przetapianie na obrączki
a spania Nikoli zazdroszczę bo u nas ostatnio sa przeboje a dziś jeszcze ją dziwnie wysypało i pewnie jutro nas czeka wizyta u lekarza
ja jestem jak najbardziej za spotkaniem - może dołączysz do nad kiedyś jak z
Elutką się umówimy następnym razem?
AriaArt - suknie prześliczna choć nie do końca w moim stylu
choć jeśli to wina zdjęcia że wyszła tak szeroka dołem to myślę że w rzeczywistości bardziej by mi się podobała
i Ty w Bonarce byłaś? to następnym razem się wszystkie zgadamy i dzieciaki na kulki oddamy a my sobie w spokoju pogadamy ale akurat Twój dzieciaczek musi poczekać jeszcze aż nauczy się stabilnie sam siedzieć żeby na kulki iść
ciesze się że studio już na ukończeniu - nawet jesli ma być tymczasowe
a wczoraj w każdym większym sklepie była chyba masakra - po południu żeby wjechać do Bonarki to trzeba było ponad 15 min. czekać na miejsce parkingowe
Misza - witamy:-) oj Anna Kara ma piękne sukienki ale ceny zbijają z nóg
nie zastanawialiśmy się nad powrotem do Szkocji - tam tylko na wakacje żeby dorobić ewentualnie
a skrót NS oznacza po prostu Nowy Sącz
my chcemy odkładać choć 500zł miesięcznie własnie na wkład własny.... bo już teraz odkładamy nie małą sumkę na fundusz dla Lilci
za 14 lat będzie można jej te pieniądze wypłacić i np. przy zakupie mieszkania dla niej mieć już wkład własny
ja się cieszę że mam pracę choć kokosów nie zarabiam i niestety na inną umowę niż zlecenie liczyć nie mogę... i to mnie najbardziej boli:-( foteliki recaro też mają dobre opinie ale ja wolałam do 18kg bo Lilka z tych drobnych dzieci jest...
obrączki faktycznie fajne ale ja bym się chyba nie zdecydowała
moja Lila żadnymi zabawkami się nie lubi bawić - najlepiej kable, laptop, łyżki itp... ale do kupna zabawek z Ikei to i ja się przymierzam - chcę na pewno domek-sorter
Ty z jakiej części Krk jesteś???