reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

reklama
Paulina to super! Jedźcie i przy okazji zaglądnijcie do innych, a nóż w innym Ci będzie bardziej pasować:) Nie wiem jakie buty bedziesz chciała kupować, bo w sumie będziesz miała długą sukienkę i nie muszą być jakieś super zdobione, ale w Plazie jest fajny sklep-ja tam kupowałam i naprawdę polecam.
Karola głowa do góry! Kto jak kto, ale ty to sobie poradzisz z mężem!:)

KAROLA duzo daliscie za Romera? Bo teraz w smyku jest niby promocja-699zl
ELUTKA pojedziemy pod koniec listopada/poczatek grudnia. W czwartek lece do Sztokholmu i a noz bedzie cos pieknego w cenie :)

Paulina no niestety... nie poszło po naszej myśli ale że szefa wczoraj nie było i M. nie mógł mu przekazać naszej decyzji a dziś pojawiła się nowa perspektywa pracy dla niego w NS to dyskusje nad przeprowadzką do NS nadal trwają.... mamy czas do wtorku....
daj znać jak już będziecie po wizycie w salonach z sukniami :tak:
jeśli chodzi o Ronera to dokładnie na tej promocji w Smyku kupiliśmy - niby na Allegro można 50 zł taniej znaleźć ale tu przynajmniej nie musieliśmy czekać, płacić za kuriera i ewentualne zwroty na gwarancję będą łatwiejsze;-)
Elutka - no ba! już nie z takich opresji wychodziliśmy cało :-p a teraz bardziej chodzi nie o to żeby utrzymać się w Krk tylko o to żeby co miesiąc odłożyć chociaż te 500zł na lokatę (i nie liczę tu funduszu dla Lilki bo to mamy wliczone w "koszta comiesięczne :-p - chodzi o to żeby ponad to jeszcze coś odłożyć)....

a ja dziś cały dzień w pracy - miałam okropny ruch i nawet zjeść nie było kiedy:baffled: bo jak wyciągałam jedzenie przy dzieciakach to od razu schodziły się i było "daj gryza" :-p
ale już mam spokój i tylko kasę podliczę i za pół godziny wybywam do domku:-D

KAROLA ooo widzisz.:) ja priori tez w smyku kupilam bo wlasnie z ta gwarancja lepiej szybciej i wygodniej ;) a gdzie ty pracujesz? Bo myslalam ze w przedszkolu ale jak doczytalam o rozliczaniu kasy to juz nie wiem ;D jak wybiore suknie to sie pochwale, chociaz nikt oprocz mojej mamy i druhenki mial do slubu nie widziec ale wy to co innego :))

Paulina - wow , ale weselicho się szykuje :) ja 3 lata temu za suknie dałam ok 2 tyś .

Karola - Ja miałam malinowe buty do ślubu i też z początku każdy się pukał w czoło :) Madonna piękne suknie ma , tylko te ceny …. Szkoda że mąż podwyżki nie dostał ..

Aria - zapomniałam napisać że świetne zdjęcia robisz :)

Elutka - też chcę tatuaż , i też się zebrać nie mogę :/ , a znasz jakieś sprawdzone studio ?

Karola a to nowości tu jakieś wypisujesz o wyjazdach...hmmmm
Amelia mam znajomego co ma studio koło Rynku i z tego co pamiętam ładnie robi:) choć kolega ostatnio robił u gościa w domu, zapłacił dużo mniej a bardzo ładnie ma zrobiony tauaż.
My fotelik kupiliśmy na necie, nie zakładam z góry że się coś popsuje a prawie 300zł w kieszeni :p
Paulina no ja myślę, że forumowym koleżankom to się pochwalisz :D

Paulina - nie w przedszkolu - niestety na etat sobie nie mogę pozwolić a i wykształcenie nie to (resocjalizacja i oligofrenopedagogika) :-p pracuję w Bonarce w bawialni dla dzieci lub "na kulkach" jak to niektórzy zwą;-) czekam w takim razie na Twoje chwalenie się sukienką:tak:
Amelia - ooo widzę że nie tylko ja miała "kolorowe" buty do ślubu;-) a Ty kiedy brałaś ślub? no właśnie Madonna się ceni ale z drugiej ręki można już suknię kupić znacznie taniej - a dla mnie nie ważne było żeby nowa była ale żeby pięknie się prezentowała:tak:
Elutka - miałam Ci pisać ale w pracy nawet na FB mi się nie udało wejść.... póki co myślimy i myślimy ale pewnie juz zostaniemy przy raz podjętej decyzji szczególnie że już zaczęłam się uczyć paszportyzacji sieci energetycznych coby trochę nadgonić M. pracy w domu;-) jeśli chodzi o fotelik to gdyby na necie za nasz można było dać znacznie mniej to też bym zamówiła przez neta ale 50 zł to akurat za kuriera by było :-p

reklama
Do góry