Hey, pozwólcie, że się dołączę:-)
Część dziewczyn znam z pazdziernika 2012, a pozostałe witam równie serdecznie
Podczytałam kilka ostatnich stron i widzę, że króluje wątek ślubno-weselny.
Paulina tak jak pisały już dziewczyny to jest Twój dzień i powinnaś wyglądać i bawić się w tym dniu tak jak Tobie się najbardziej podoba. Nie rób nic pod przysłowiowego wujka Stefana, bo i tak wszystkim nie dogodzisz. Co do sukienki to Ci nie pomogę za bardzo bo ja nie cierpię nosić sukienek i na ślub najchętniej poszłabym w dżinsach i kompromisowo w białej bluzce
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
A w związku z tym, że sukienka była dla mnie rzeczą mało ważną, szyłam ją w Krk za 900zł+welon gratis w "salonie ślubnym Maja" czy jakoś tak. Gdybym miała spore fundusze i nie miała wyrzutów sumienia z wydania kasy na sukienkę to wybrałabym pewnie coś stąd:
Suknie ślubne i wieczorowe ANNA KARA, Kraków - Moda ślubna 2013 - Strona główna .
Ale skoro Paulina jedziesz do Sztokholmu to może tam coś fajnego znajdziesz, może chociaż jakieś dodatki wpadną Ci w oko, zawsze to coś oryginalnego, nie "od nas".
AriaArt bardzo ładne zdjęcia robisz i szacunek, że się tak po ciąży zebrałaś, udział w konkursie na bb, rozwój interesu, no gratuluję samozaparcia i motywacji, oj przydałaby się i mi...
Karola doczytałam, że zastanawialiście się nad powrotem do Szkocji...gdzie tam mieszkaliście dokładnie? My też do dziś myślimy o powrocie w tamte strony, jednak łatwiej było odłożyć kasę a teraz żyjemy z miesiąca na miesiąc jak wy, bo ciężko coś odłożyć. Też myślimy o kredycie na mieszkanie w przyszłym roku, ciekawe jak będzie z tym nowym programem MdM. Ale póki co to ja muszę znalezc pracę...bo z jedną pensją to nie ma szans...także cieszcie się dziewczyny że macie pracę.
Elutka pozdrowienia dla Krzysia ;-)
Jeżeli chodzi o fotelik to my kupiliśmy recaro ten do 25kg, myślałam że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego, ale póki co do 15kg sprawdza się dobrze, małemu wygodnie, a co najważniejsze bezpiecznie, też trafiliśmy na jakąś promocję w entliczku akurat.
Już zapomniałam jakie jeszcze wątki poruszałyście wcześniej, więc może będę się po prostu na bieżąco odzywać w miarę możliwości.