reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy, Rady i Ploteczki Krakowskich Mam

KAROLA zaproszeniami tez bede zainteresowana :) No wlasnie te zgrabne nogi trzeba miec a u mnie jest odwrotnie ;D i ELUTKA miala chyba dosc wysoka szpilke a ja dlugo w takich nie pociagne bo zaraz stopy mnie rozbola.
ELUTKA ja tez chce na zamowienie suknie szyc. Wiec tez sie nastawiam na 2/3 tys, a raczej nastawiam mane bo to ona mnie ubiera ;) jeden wydatek mniej.

Wyruszylam z mloda wkoncu na spacer i wracalysmy w deszczu.. masakra.

reklama
Paulina - jakby coś to pisz na FB co Ci się podoba:tak: masz jeszcze dużo czasu żeby przyzwyczaić nogi do wysokich szpilek - wystarczy pochodzić w takich butach po kilkanaście minut każdego dnia i noga Ci się przyzwyczai:tak: ja już bez problemu wytrzymuje całą noc w 12 cm szpilach a jak na poprawiny idziemy to i kolejną noc też:tak: a teraźniejsze buty są o tyle dobre że mają platformę i szpilki wydają sie wyższe niż są w rzeczywistości a buty są wygodniejsze:tak:
ja dziś chyba na spacer nie wyjdę bo jak poszłyśmy wczoraj to trochę zmarzłam a dziś katar mi sie zaczyna :baffled:

Paulina obawiam się, że ciężko Ci będzie uszyć princesske poniżej 3tyś..może inaczej...ja poszłam do sprawdzonego salonu z tradycją i naprawdę dużym doświadczeniem, bo bałam się że mi spi...ą gdzie indziej. Zwiedziłam naprawdę dużo salonów i w niektórych jakoś była beznadziejna..
Buty rzeczywiście miałam na dużej szpilce, ale miałam też na zmianę płaskie:)

ELUTKA a mozna wiedziec jaki to dokladnie salon? Bo nie chce badziewia. Kuzynka moja hajtala sie w sierpniu tego roku i szyla na sw. Filipa w salonie w ktorym wszystkie suknie slubne sa po 999zl, a jak zobaczylam ta suknie dwa tygodnie przed weselem, juz gotowa to mi sie plakac chcialo tak beznadziejnie uszyta. No ale moja kuzynka to inna bajka, bo ona szla tokiem myslenia " po co przeplacac jak suknia jest na raz" i to samo mi mowila.. A porzadna princesska to moje marzenie..
KAROLA mam kozaczki na szpilce na zime wiec bede trenowac ;D

Na Długiej, nazywa się Mendelssohn. Wyglądem może jakoś super nie zachęca, ale myślę że kobitki tam pracujące znają się na rzeczy:)
Ślub się ma raz w życiu i osobiście uważam, że warto azinwestować w sukienkę marzeń...:)
Aria szaleństwo:) Moja by podobnie kosztowała gdyby miała "bogate dodatki" w stylu kryształków, koronek itd, ale była z zupełnie gładkich materiałów za to dosyć falbaniasta:)
Paulina też możesz mieć buty na zmianę:) Ja bym w tych szpilkach nie wytrzymała na bank całego przyjęcia choć momentami wygodniej mi było właśnie w szpilkach niż płaskich, które mnie obtarły...hehe

Elutka - mogę potwierdzić to że czasem lepiej dołożyć a mieć suknię z lepszych materiałów itp.
Paulina - te suknie na Filipa może i są tanie ale w porównaniu z sukniami z dobrych salonów wyglądają niestety jak szmaty:baffled: choć ostatnio znajoma szyła tam sukienkę która była przepiękna ale to była suknia bardzo prosta - cała z muślinu, odcinana pod biustem bez żadnych świecidełek:tak: ale już bardziej wymagające suknie niestety wychodzą okropnie.... ja na co dzień chodzę w płaskich butach ale jak już idę na imprezę typu wesele to nie zdejmuję szpilek bo je uwielbiam a przecież nie ubiorę ich na spacer z dzieckiem:eek:
AriaArt - pochwal się swoją kiecą:-)

ja pewnie też wolałabym zapłacić więcej za suknię ale jak sie trafiła moja wymarzona sukienka w niskiej cenie to czemu nie skorzystać :-p a dodam że cała była z jedwabiu a gorset wyszywany kryształkami Swarovskiego :tak: a nowa dostępna była jedynie w Madonnie za prawie 5 tys. więc na tyle bym sobie nie pozwoliła :-p

reklama
Do góry