reklama
Bardzo lubie forsycję. U nas się na nią mówi "złoty deszcz"
Ewcik- świetne zdjęcia.
Jak widzę błękitne oczy Jerusia, to sie dosłownie rozpływam.. :
No i ta para prezydencka ;D
Całe szczęście, że Daria juz po komunii.
Choć nie przypominam sobie, żeby coś zaliczała.
Raczej wszystko odbyło sie bezproblemowo.
Pozdrawiam!!
Ewcik- świetne zdjęcia.
Jak widzę błękitne oczy Jerusia, to sie dosłownie rozpływam.. :
No i ta para prezydencka ;D
Całe szczęście, że Daria juz po komunii.
Choć nie przypominam sobie, żeby coś zaliczała.
Raczej wszystko odbyło sie bezproblemowo.
Pozdrawiam!!
A
Agnexx
Gość
Hej!
Wczoraj pojechałam po Patryka nieco wcześniej i trafiłam akurat na wychowawcę. Co prawda na rozmowę miałyśmy tylko 15 minut bo tyle zostało do końca lekcji, ale to wystarczyło, abym dowiedziała się paru ciekawych rzeczy. ;D
Otóż Patryk ma obszerną wiedzę i potrafi ją wykorzystać w odpowiednim momencie. Jest aktywny, a poza tym jest liderem w klasie, jak to Pani ładnie określiła - "niekoronowanym królem klasy".
Ale.... ma ostry języczek (to pewnie po mężu... )
Pewnego dnia Pani powiedziała:
- Ja mam Was już dzisiaj dosyć.
Na co mój syn pod nosem:
- Ja Pani też.
Niegdy bym się tego po nim nie spodziewała. Chociaż ostatnio coraz częściej zdarza mu się powiedzieć w domu coś niestosownego... :
Wczoraj pojechałam po Patryka nieco wcześniej i trafiłam akurat na wychowawcę. Co prawda na rozmowę miałyśmy tylko 15 minut bo tyle zostało do końca lekcji, ale to wystarczyło, abym dowiedziała się paru ciekawych rzeczy. ;D
Otóż Patryk ma obszerną wiedzę i potrafi ją wykorzystać w odpowiednim momencie. Jest aktywny, a poza tym jest liderem w klasie, jak to Pani ładnie określiła - "niekoronowanym królem klasy".
Ale.... ma ostry języczek (to pewnie po mężu... )
Pewnego dnia Pani powiedziała:
- Ja mam Was już dzisiaj dosyć.
Na co mój syn pod nosem:
- Ja Pani też.
Niegdy bym się tego po nim nie spodziewała. Chociaż ostatnio coraz częściej zdarza mu się powiedzieć w domu coś niestosownego... :
reklama
Podziel się: