reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

Ewcik czyżbys zmieniła kolor włosów? ::)

U nas ok, ludzie przyjazni, już się przyzwyczailiśmy do nowego, z jezykiem też coraz lepiej, Alex już zaczał czytać niezle te bukwy ;)
Kijów jest bardzo ładny, zielony, położony na wzgórzach, ciekawy...

reklama
Hej!

Lato nam serwuje świetną pogodę i dobrze... ;D

My byliśmy w Zakopanem na tydzień w czerwcu. Patryk marzył o wyjeździe w góry. Dużo spacerowaliśmy. Urlop uważam za bardzo udany. Byliśmy nad Morskim Okiem, na Kasprowym Wierchu, Gubałówce. W drodze powrotnej pojechaliśmy do aquaparku w Krakowie.
Teraz Patryk uczęszczał na półkolonie przez dwa tygodnie i był bardzo zadowolony, bo prawie codziennie jeździli nad wodę. W pobliżu jest kilka jezior w miarę czystych z dużą plażą. Pozostałą część wakacji spędzimy w domu. Planuję parę wyjazdów na basen, zobaczymy, jak wyjdzie realizacja.

EWCIK100, ten nowy kolor włosów (o ile dobrze widzę :p) jest super. Wyglądasz bardzo ładnie.

Poza tym Sebastian od września idzie do przedszkola. Mam nadzieję, że szybko się zaklimatyzuje.

Pozdrawiam. :)

o widze że dziewczyny sie odezwały
fajnie was znowu czytać ;D

Ewcik fryzurka 8)
a pamietasz jak się martwiłas o relacje miedzy chłopakami ::)

Witam  :)

Jak miło, że stary wątek się ożywił  :D.

Dziękuję za miłe słowa. Włosy zapuszczam od grudnia (od tego niefortunnego ścięcia na zapałkę) i już, już prawie jest to, co lubię. A kolorek, blond, to pomysł mojej fryzjerki na lato. Teraz, gdy siedze prawie cały dzień na słońcu, włosy jeszcze wyjaśniały. Nie powiem, jestem zadowolona. W tych krótkich, choc było mi bardzo wygodnie to jednak jakoś tak mało kobieco się czulam.

Agnexx: jak jechaliśmy na majowy weekend do Jastrzębiej Góry przejeżdżałam obok Twojej miejscowości. Chciałam zapukac na kawkę, ale jakoś tak niezręcznie mi było  ;) :laugh:. Mój mąz po drodze wypatrzył plakaty z jakimś znanym żużlowcem, ktory tam też mieszka.
Kajtek po czerwcowo-lipcowych wojażach. sierpień też będzie spędzał w domu. Pojedzie najwyżej z teściami na letnisko nad jeziorkiem. Uwielbia z dziadkiem łowić ryby i nawet ma do tego smykałkę.

Edzia: Alexowi tylko na dobre wyjdzie taka zmiana. Nauczy się nowego jezyka. To na pewno zaprocentuje w przyszości. Ogromnie ciekawa jestem Kijowa, może kiedyś zawędruję w tamte strony? W jakieś wakacje? Tam jest kawał historii mojej rodziny. Niestety, teraz już glównie na cmentarzach.

Basia: z tą miłością braterską to jest tak jak widac na zdjęciu: na odległość. Kajtek wciąż jest nieugięty. A maly go uwielbia.

Niby razem, ale każdy w inną stronę

EWCIK100 pisze:
...Agnexx: jak jechaliśmy na majowy weekend do Jastrzębiej Góry przejeżdżałam obok Twojej miejscowości. Chciałam zapukac na kawkę, ale jakoś tak niezręcznie mi było  ;) :laugh:. ...

EWCIK100, szkoda, że nie wpadłaś na kawę :) przyjemnie byłoby poznać Cię i Twoją rodzinę osobiście... 8)

a to nasza miłość braterska

01ebcaaba6c560aamed.jpg

Basia: Kajtek to rzeczywiście wielkolud. Najwyższy w klasie. Ma 150 cm wzrostu. Przy ostatnich zakupach sandałów bylam w szoku. Najpierw poprosiłam o numer 35, potem 36. Dopiero 37 okazał się dobry. Ja noszę 39 -40, ale na siłę to bym nogę w jego buta upchnęła.
Czasami zastanawiam się do jakiego wzrostu on w tym tempie dorośnie?

EWCIK100, na pocieszenie dodam, że Patryk nosi buty rozmiar 36, a ma 135cm wzrostu. Nawet Sebastian ma wielką stopę w stosunku do rówieśników. Ja sobie to tłumaczę wielką stopą mojego męża. Ma 178cm wzrostu a rozmiar buta 44 ::)

reklama
No to ja dodam, ze Alex ma 150 i stopę 37, a mój mąż 196 i stopę47  :) Alex jest wielki, dopiero w listopadzie bedzie miał 9 lat...  ;)
Co do wakacji, to my dopiero planujemy w sierpniu, przez tę przeprowadzke, były inne tematy...a gdzie się wybierzemy, to jeszcze nie wiem, własnie przegladam oferty  :)

a to u nas miłośc bratersko-siostrzana...nadal trwa  :)

20t1dp5.jpg

Do góry