reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

Ewcik czyżbys zmieniła kolor włosów? ::)

U nas ok, ludzie przyjazni, już się przyzwyczailiśmy do nowego, z jezykiem też coraz lepiej, Alex już zaczał czytać niezle te bukwy ;)
Kijów jest bardzo ładny, zielony, położony na wzgórzach, ciekawy...

reklama
Hej!

Lato nam serwuje świetną pogodę i dobrze... ;D

My byliśmy w Zakopanem na tydzień w czerwcu. Patryk marzył o wyjeździe w góry. Dużo spacerowaliśmy. Urlop uważam za bardzo udany. Byliśmy nad Morskim Okiem, na Kasprowym Wierchu, Gubałówce. W drodze powrotnej pojechaliśmy do aquaparku w Krakowie.
Teraz Patryk uczęszczał na półkolonie przez dwa tygodnie i był bardzo zadowolony, bo prawie codziennie jeździli nad wodę. W pobliżu jest kilka jezior w miarę czystych z dużą plażą. Pozostałą część wakacji spędzimy w domu. Planuję parę wyjazdów na basen, zobaczymy, jak wyjdzie realizacja.

EWCIK100, ten nowy kolor włosów (o ile dobrze widzę :p) jest super. Wyglądasz bardzo ładnie.

Poza tym Sebastian od września idzie do przedszkola. Mam nadzieję, że szybko się zaklimatyzuje.

Pozdrawiam. :)

o widze że dziewczyny sie odezwały
fajnie was znowu czytać ;D

Ewcik fryzurka 8)
a pamietasz jak się martwiłas o relacje miedzy chłopakami ::)

Witam  :)

Jak miło, że stary wątek się ożywił  :D.

Dziękuję za miłe słowa. Włosy zapuszczam od grudnia (od tego niefortunnego ścięcia na zapałkę) i już, już prawie jest to, co lubię. A kolorek, blond, to pomysł mojej fryzjerki na lato. Teraz, gdy siedze prawie cały dzień na słońcu, włosy jeszcze wyjaśniały. Nie powiem, jestem zadowolona. W tych krótkich, choc było mi bardzo wygodnie to jednak jakoś tak mało kobieco się czulam.

Agnexx: jak jechaliśmy na majowy weekend do Jastrzębiej Góry przejeżdżałam obok Twojej miejscowości. Chciałam zapukac na kawkę, ale jakoś tak niezręcznie mi było  ;) :laugh:. Mój mąz po drodze wypatrzył plakaty z jakimś znanym żużlowcem, ktory tam też mieszka.
Kajtek po czerwcowo-lipcowych wojażach. sierpień też będzie spędzał w domu. Pojedzie najwyżej z teściami na letnisko nad jeziorkiem. Uwielbia z dziadkiem łowić ryby i nawet ma do tego smykałkę.

Edzia: Alexowi tylko na dobre wyjdzie taka zmiana. Nauczy się nowego jezyka. To na pewno zaprocentuje w przyszości. Ogromnie ciekawa jestem Kijowa, może kiedyś zawędruję w tamte strony? W jakieś wakacje? Tam jest kawał historii mojej rodziny. Niestety, teraz już glównie na cmentarzach.

Basia: z tą miłością braterską to jest tak jak widac na zdjęciu: na odległość. Kajtek wciąż jest nieugięty. A maly go uwielbia.

Niby razem, ale każdy w inną stronę

EWCIK100 pisze:
...Agnexx: jak jechaliśmy na majowy weekend do Jastrzębiej Góry przejeżdżałam obok Twojej miejscowości. Chciałam zapukac na kawkę, ale jakoś tak niezręcznie mi było  ;) :laugh:. ...

EWCIK100, szkoda, że nie wpadłaś na kawę :) przyjemnie byłoby poznać Cię i Twoją rodzinę osobiście... 8)

a to nasza miłość braterska

01ebcaaba6c560aamed.jpg

Basia: Kajtek to rzeczywiście wielkolud. Najwyższy w klasie. Ma 150 cm wzrostu. Przy ostatnich zakupach sandałów bylam w szoku. Najpierw poprosiłam o numer 35, potem 36. Dopiero 37 okazał się dobry. Ja noszę 39 -40, ale na siłę to bym nogę w jego buta upchnęła.
Czasami zastanawiam się do jakiego wzrostu on w tym tempie dorośnie?

EWCIK100, na pocieszenie dodam, że Patryk nosi buty rozmiar 36, a ma 135cm wzrostu. Nawet Sebastian ma wielką stopę w stosunku do rówieśników. Ja sobie to tłumaczę wielką stopą mojego męża. Ma 178cm wzrostu a rozmiar buta 44 ::)

reklama
No to ja dodam, ze Alex ma 150 i stopę 37, a mój mąż 196 i stopę47  :) Alex jest wielki, dopiero w listopadzie bedzie miał 9 lat...  ;)
Co do wakacji, to my dopiero planujemy w sierpniu, przez tę przeprowadzke, były inne tematy...a gdzie się wybierzemy, to jeszcze nie wiem, własnie przegladam oferty  :)

a to u nas miłośc bratersko-siostrzana...nadal trwa  :)

20t1dp5.jpg

Do góry