reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

Hej!
Widzę, że ruch na wątku znikomy... ::)

W zeszłym tygodniu Patryk był na dwóch konkursach organizowanych przez szkoły.
Jeden taneczny - jego grupa wygrała.
Drugi o Kubusiu Puchatku - zdobył 19 punktów na 26 możliwych. Wychowawczyni była bardzo zadowolona.

W najbliższą niedzielę idę na komunię do syna kuzynki. Kupiliśmy już odtwarzacz mp3. Mam nadzieję, że będzie zadowolony.

pozdrawiam :)

reklama
Brawa dla Patryka

a ja właśnie się zastanawiam czy nie złożyc podania o egzamin sprawdzający z matematyki
bo uważam że ocena dostateczna jest za niska dla Pauliny
ona tą matematyke naprawdę umie

BASIA.J pisze:
a ja właśnie się zastanawiam czy nie złożyc podania o egzamin sprawdzający z matematyki
bo uważam że ocena dostateczna jest za niska dla Pauliny
ona tą matematyke naprawdę umie

I co postanowiłaś?

WITAM WITAM
ale tu ruch
chyba mamy coraz mniej czasu
z powodu pogody chyba

co u Was słychać ?????

u mnie nie było za ciekawie ostatnio
ale juz wszystko powoli się normuje
bo życie płynie dalej i nie zawsze mamy na to wpływ
co w nim sie wydarza

w ten weekend mam wesele a w następny komunię
a potem koniec roku szkolnego i WAKACJE
HUUUUUURRRRRRAAAAAAAAAAAA

pozdrawiam

witam, witam

Długo nie pisałam, bo dołaczylismy do mężusia w Kijowie, same rozumiecie, przeprowadzka i całe zamieszanie i internetu nie miałam, ale teraz już wszystko na dobrej drodze i łaczność jest, mogę pisać.
Pozdrawiam z dalekich stron, piszcie :)

Paulina pojechała dziś na obóz nad morzem
troche miała w porach jak do pociągu trzeba było wsiaść
bo ona panikara i jeszcze nigdy pociągiem nie jechała
ale kaszany nie było
wsiadła
i opanowała swój strach
dzielna dziewczyna
ciekawe jak się tam odnajdzie

pozdrawiam

Brawo dla Paulinki, pierwszy raz jest najgorszy, tzn. pozegnanie, rozstanie, ale na pewno będzie zachwycona. A Ty pewnie tez przeżywasz, na długo wyjechała? A sama czy z jakas kolezanka?
Alex jeszcze na obozie nie był, za to 2 razy po 7 dni na zielonej szkole i było ok.
Ja trochę sie boję, zeby dobrze trafic z takim obozem, chodzi o opiekę i towarzystwo... ;)

pojechała pierwszy raz i sama bez koleżanki
no i niestety pierwsza noc przepłakała
teraz jest już ok
dzwoniła że jest fajnie
ale pierwszej nocy non stop dzwoniła i płakała w słuchawkę
mamo ja chce do domu przyjedz po mnie

reklama
Witam :)

Dawno tu nie zagladałam. Widzę, ze frekwencja symboliczna. no, cóż - lato mamy i to jakie ::).
Mój trzecioklasista zaliczyl już wczasy w Turcji. Teraz dalszy ciąg labowania nad Bałtykiem. Na samodzielny wyjazd Kajetana jakoś nie mogliśmy się zdecydowac. Może za rok?
Edzia: jak Ci na Ukrainie? Jacy tam ludzie? Znam jedną Ukrainkę. Mila, ciepła, serdeczna. Ciekawe czy wszyscy tam tacy? Jak się znalazłaś w tym kraju. Niby kulturalnie nam bliski, ale jednak... inny.

Pozdrawiam :)

I jeszcze dowód na istnienie braterskiej miłości ;) :laugh:

Do góry