reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

reklama
BasiaJ dużo zdrówka dla 3 chorowitków!!!
Alex dzis poszedł po chorobie do szkoły ...a ja szybko do fryzjera, zanim znowu ktos coś złapie tfu tfu

BasiaJ.: jak Twoje chorowitki? Pozdrowieli już?

Edzia: I co ? Nowa fryzurka już jest?

Agnexx: Zrobiłam pierwszą serię ćwiczeń. Poszło szybko i dość łatwo. Tylko ciekawa jestem czy wytrwam 6 tygodni? A Ty przeszlaś tę "szostkę" do końca?

Moje dzieci się dzisiaj BAWIŁY NA DYWANIE - RAZEM!!! Jestem niepomiernie zaskoczona. Coś drgnęło.
Mężuś powinien za chwilę lądowac we Wrocławiu. Potem jeszcze godzinka i będzie w domku - hurra! :D :D :D

Nas znowu dzisiaj zasypało śniegiem. Ja już nie mogę znieść tej zimy :mad: :mad: :mad: :mad:!!!

Ewcik, ale latem powiało, super optymistyczne te zdjęcia
No obcięłam sobie grzywkę, którą od zawsze miałam długą...

Edzia, bardzo ładnie, podoba mi się... :)

EWCIK100, jeśli chodzi o 6w to nie przeszłam całej. Skończyłam około 25 dnia. Widziałam już efekty, ale zabrakło dyscypliny. Wolę mój rowerek stacjonarny do którego wróciłam po dwóch miesiącach przerwy. ;)

U nas tez posypało śniegiem. Mam dość... :( Podobno w okolicy kalendarzowej wiosny ma zawitać trochę więcej słońca. Nie mogę się doczekać... :p

Kanadyjska Szkoła Podstawowa z Przedszkolem zaprasza na dzień otwarty

25 marca (sobota) w godzinach 11.00 – 15.00
Gry i zabawy dla dzieciaków, wyprzedaż staroci, kuchnie świata!
Gorąco zapraszamy!

Warszawa, ul. Bełska 7 (koło skrzyżowania Wołoskiej i Woronicza)

www.canadian-school.pl

Ojoj, ja po dwóch zaledwie dniach ćwiczeń musiałam zrobić przerwę. Tak mocno bolą mnie mięśnie na brzuchu, że wymiękłam. Ale to dobrze, bo oznacza, że mięśnie są ;D.
Odczekam, az przestaną boleć i zacznę od nowa. Wtedy już będzie ok.

Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było, a tyle się wydarzyło.
11 marca świat przywitała Martynka-10 dni przed terminem. ;D
Jednak wolała być dzidziusiem zimowym ;D
Poród był szybki. Zaczęło sie od odejścia wód, potem długo nic, potem oksytocyna i... dzidziuś.
Jednak była owinięta pępowiną (dwa razy), ale wszystko jest ok.
Nie byłam nacinana- z czego się ogromnie cieszę!!!

A teraz kilka zdjęć.

Martynka kilka chwil po porodzie
m5nm.jpg

Leżymy sobie z siostrą na brzuszku
bczki8gl.jpg

Tak wyglądam po kapieli
wrczniku6av.jpg

Martynka pozdrawia ciocie i ich dzieciaczki
wkpieli9kg.jpg

reklama
Mokkate gratulacje, wielkie buziaki dla pięknej Martynki. Pewnie siostrzyczka się cieszy, że ma taką laleczkę.
Cieszę się że poród był szybki, u mnie drugi też był sprawny.
Pozdrawiamy całą 4! i czekamy na wieści o Maleństwie (ile waży i mierzy/)

Do góry