reklama
EWCIK100
Fanka BB :)
Edzia pisze:Basiaj ten Twój maluch to już kawał chłopa, wygląda na 2 latka...śliczny
Własnie miałam to samo napisać, jak zobaczylam zdjęcie, ale potem przeczytałam posta Edzi. Normalnie kilkulatek!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
DZIĘKUJEMY
wiecie co mimo choroby poszła Paulina do szkoły na klasówkę z matematyki
i żałuję
skąd ta baba bierze takie zadania
w klasie z nimi nie robi
a potem na kalsówce wymaga
i na całą klasę te zadania potem tylko jedna uczennica robi
wrrrrrrrrrrrrrr
mogła nie iść
DZIĘKUJEMY
wiecie co mimo choroby poszła Paulina do szkoły na klasówkę z matematyki
i żałuję
skąd ta baba bierze takie zadania
w klasie z nimi nie robi
a potem na kalsówce wymaga
i na całą klasę te zadania potem tylko jedna uczennica robi
wrrrrrrrrrrrrrr
mogła nie iść
A
Agnexx
Gość
I po imprezie...
Było fajnie ... chłopcy dostali prezenty, którymi zajęli się 5 minut i już im się znudziły
Był tort i dmuchanie świeczki w kształcie cyfry 3... ;D
Teraz mam długo spokój... dopiero w listopadzie znowu zaczna się urodzinku, imieninki... itp.
Jak dziewczyny świąteczne porządki ??? Ja mam okna umyte. Reszta czeka na przypływ nastroju do sprzątania. :laugh:
Wiem, że to jeszcze dużo czasu, ale znając życie to ani się nie obejrzymy i będzie początek kwietnia...
Było fajnie ... chłopcy dostali prezenty, którymi zajęli się 5 minut i już im się znudziły
Był tort i dmuchanie świeczki w kształcie cyfry 3... ;D
Teraz mam długo spokój... dopiero w listopadzie znowu zaczna się urodzinku, imieninki... itp.
Jak dziewczyny świąteczne porządki ??? Ja mam okna umyte. Reszta czeka na przypływ nastroju do sprzątania. :laugh:
Wiem, że to jeszcze dużo czasu, ale znając życie to ani się nie obejrzymy i będzie początek kwietnia...
EWCIK100
Święta, w tym roku z powodu przedłużającej zimy, ciągle wydają mi się jakieś nierealne. Nawet dokładanie nie pamiętam, kiedy będą? Zresztą ja przed Wielkanocą tak bardzo nie szaleję, jak na Boże Narodzenie. Chociaż święta, takie wiosenne, zielone, bardzo lubię. I tę radość, jak patrzę na Kajcia i Jolę (moją bratanicę), gdy biegają po ogrodzie i szukają prezentów "od zajączka". W ubiegłym roku było jeszcze bardzo zimno, ale teraz, mam nadzieję, będzie już zielono... 8)
A okna..? Już pomyte, ale czeka je jeszcze jedno pucowanie przed świętami.
Ja na razie czekam na męża, ktory wraca we wtorek. Jeszcze jutro ma nurkowania. I jak zadzwoni "po" to będę mogła odetchnąc z ulgą. Zawsze sie niepokoję, oni tak głęboko schodzą... pfu, pfu, pfu.
A okna..? Już pomyte, ale czeka je jeszcze jedno pucowanie przed świętami.
Ja na razie czekam na męża, ktory wraca we wtorek. Jeszcze jutro ma nurkowania. I jak zadzwoni "po" to będę mogła odetchnąc z ulgą. Zawsze sie niepokoję, oni tak głęboko schodzą... pfu, pfu, pfu.
A
Agnexx
Gość
EWCIK100, proszę bardzo...
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,6025.0.html
Ja od 27 lutego wróciłam do rowerka i stosuję dietę atkinsa. Przez cały styczeń i luty nie ćwiczyłam, teraz chcę ostro wziąć się za siebie. Ponieważ wszelkie diety cud na mnie nie działają, zdecydowałam się na atkinsa. Na pierwszy rzut oka wygląda na nienormalną ale już widzę pierwsze efekty. Do Wielkanocy został miesiąc... 8)
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,6025.0.html
Ja od 27 lutego wróciłam do rowerka i stosuję dietę atkinsa. Przez cały styczeń i luty nie ćwiczyłam, teraz chcę ostro wziąć się za siebie. Ponieważ wszelkie diety cud na mnie nie działają, zdecydowałam się na atkinsa. Na pierwszy rzut oka wygląda na nienormalną ale już widzę pierwsze efekty. Do Wielkanocy został miesiąc... 8)
EWCIK100
Dzięki straszliwe!
Ja ostatnio straciłam 1 kg, prawie mimochodem. Jak się o tym nie myśli, to jakoś tak samo przychodzi. Ale wcinam Cefamadar (bo wierzę w potęgę homeopatii) i Aplefit.
Od dzisiaj zacznę ćwiczyć i zobaczę efekty. Jak Jero pójdzie spać dokładnie sobie te ćwiczenia pooglądam i zobaczymy.
Do stosowania konkretynych diet jakoś nie mogę się zmusić, bo ja właściwie nie gotuję, jadam nieregularnie i przypadkowo (niestety).
Ja ostatnio straciłam 1 kg, prawie mimochodem. Jak się o tym nie myśli, to jakoś tak samo przychodzi. Ale wcinam Cefamadar (bo wierzę w potęgę homeopatii) i Aplefit.
Od dzisiaj zacznę ćwiczyć i zobaczę efekty. Jak Jero pójdzie spać dokładnie sobie te ćwiczenia pooglądam i zobaczymy.
Do stosowania konkretynych diet jakoś nie mogę się zmusić, bo ja właściwie nie gotuję, jadam nieregularnie i przypadkowo (niestety).
reklama
EWCIK100
Obejrzałam sobie te ćwiczenia i dzisiaj zaczynam. Tylko nie bardzo rozumiem opis ćwiczenia nr 5. Jakie nożyce, skoro strzałka jest z góry na dół? Czy ja coś żle rozumiem?
A pomiętacie jeszcze kobitki taką porę roku jak lato? Wczoraj oglądałam sobie stare zdjęcia i znalazłam nasze ze spacerku po ZOO.
A pomiętacie jeszcze kobitki taką porę roku jak lato? Wczoraj oglądałam sobie stare zdjęcia i znalazłam nasze ze spacerku po ZOO.
Podziel się: