reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

POGADUCHY O WSZYSTKIM

Ale na co dzień jestem pogodnym dzieckiem, ktore czasami ma ochotę poszperać tam, gdzie nie wolno (tak twierdzą dorośli, ale co oni tam wiedzą  ;))

r91ky.jpg

r67up.jpg

r59xc.jpg

r37hi.jpg

r17hd.jpg

r9if.jpg

I, podobnie, jak mama patrzę przez okno i szukam wiosny.

r73mq.jpg

reklama
A jak rok temu wróciliśmy z mamą ze szpitala do domku, to tata z Kajciem zrobili nam takie powitanie:

napis0pd.jpg

I to byłoby na tyle, bo więcej zdjęć nie mam (na szczęście). Acha, jeszcze Jeruś w chwilę po urodzeniu:

ur7yf.jpg

I naprawdę koniec. Ale sobie postów nabiłam. ;) Kajcio się ucieszy, bo on nie może doczekać się tysiąca. Chyba zacznę grać w gry... ;) :laugh: ;D :laugh:

Zdjęcia są super!!!!
Bardzo podoba mi sie mina Jeremiego z tortem (ostatnie zdjęcie) Jest wyraźnie zaskoczony ;D

A u mnie "coś" zaczyna się dziać- to chyba czop.
Ale skurczy jeszcze nie ma.
Może wiecie jak długo może schodzić czop?

Pozdrawiam mamusie i ich dzieciaczki!!!!

Mokkate: o ile dobrze pamiętam to czop może poprzedzać poród nawet o 2 dni. Ale skoro odszedł to już szykuj torbę. Trzymam kciuki. :)

Tort Jeremiemu nie smakował, nie chciał wcale jeść ani odrobinki. Do tego był zbulwersowany, że klei się do rąk. :laugh: ;) :p

EWCIK100 pisze:
Mokkate: o ile dobrze pamiętam to czop może poprzedzać poród nawet o 2 dni. Ale skoro odszedł to już szykuj torbę. Trzymam kciuki.  :)

Tort Jeremiemu nie smakował, nie chciał wcale jeść ani odrobinki. Do tego był zbulwersowany, że klei się do rąk.  :laugh: ;) :p

Zaczął mi odchodzic już wczoraj i od razu wzięłam się za torbę ;D
Dziś ide do gina- zobaczymy co mi powie.
Może juz niedługo będę mogła wkleic zdjęcia swojego szkraba.... :)

Bardzo fajnie powitali Was w domu po porodzie, Ewcik.
Na mnie czekało tez miłe przyjęcie- dużo, dużo balonów w pokoju dzidziusia.
Potem baliśmy sie, że któryś pęknie i Daria się przestraszy, więc je na noc wyciągnęliśmy ;D

reklama
przyłączam sie do życzeń

najpierw dla JEREMKA NA 1 URODZINKI

I dla SEBASTIANA 100 lat 100 lat

Mokate no to już prawie jestes mamą po raz kolejny ale fajnie
juz sie nie moge doczekać zdjęć ::)

nw5jnt6oxh5ai6fj.jpg

Do góry